A fost lansat Virtualizor 2.4.8 – panou de administrare VPS

virtualizor_tourSoftaculous Ltd., dezvoltatorul panoului de control Virtualizor, care permite administratorilor de sistem sa creeze un VPS doar prin simpla apasare a unui buton, a anuntat lansarea Virtualizor 2.4.8, cu imbunatatiri majore si cateva bug fix-uri. Iata doar cateva dintre acestea:

1) A fost introdusa caracteristica IPv6 Only. Administratorii pot crea un VPS doar cu clase de IP-uri IPv6, fara a mai avea si IP-uri IPv4.

2) A fost adaugat IPv6 in VPS Plans.

3) Acum, serverele slave Virtualizor vor fi actualizate automat la ultima versiune de Virtualizor atunci cand serverul master este actualizat.

4) [Bug fix] VPS-ul nu era suspendat din WHMCS in cazul in care acesta era deja oprit manual de catre utilizator sau de catre administratorul de sistem. Problema a fost remediata.

5) [Bug fix] Anterior, doar IP-urile IPv4 erau acceptate ca DNS Nameservers. Acum, Virtualizor accepta si IP-uri IPv6 ca DNS Nameservers.

6) [Bug fix] In cazul in care era instalat panoul de control Webuzo pe un VPS, serviciul Virtualizor nu se mai oprea corect. Problema a fost remediata.

Virualizor este panou de control web based pentru administrare VPS. Administratorii pot crea un VPS prin simpla apasare a unui buton, iar utilizatorii VPS-ului il pot porni, opri, reporni si administra folosind o interfata web prietenoasa.

Si clientii mega host care detin un VPS beneficiaza de acest panou de control.