cPanel lanseaza update-uri de securitate pentru cPanel & WHM 11.34

Marti, cPanel a anuntat prin intermediul site-ului sau ca sunt disponibile noi update-uri de securitate pentru mai multe versiuni de cPanel & WHM. Acestea sunt adresate versiunilor 11.30, 11.32 si 11.34.

“cPanel a lansat update-uri noi pentru toate canalele de update publice. Acestea vin sa rezolve unele probleme de securitate ale produsului cPanel & WHM si sunt disponibile pentru toti clientii prin intermediul sistemului de update standard”, a declarat compania prin intermediul site-ului sau.

Administratorii de sistem nu ar trebui sa faca nimic pentru a instala aceste update-uri, deoarece se vor instala automat, cu exceptia cazului in care a fost dezactivat update-ul automat si  s-a optat pentru update-ul manual.

cPanel analizeaza in mod regulat produsele sale, in scopul de a oferi calitate si securitate maxima, emitand patch-uri si update-uri in timp util.

Noi detalii referitoare la update-urile de securitate vor fi puse la dispozitia clientilor prin e-mail. In plus, furnizorul panoului de control pentru web hostingse pregateste pentru a gazdui cea de-a opta conferinta anuala cPanel, ce va avea loc in New Orleans, Louisiana pe data de 30 septembrie 2013.