Cpanel va include Attracta SEO Tools

Furnizorul arhicunoscutului panou de control pentru web hosting, cPanel, a anuntat in aceasta saptamana ca a lansat un nou website, go.cPanel.net/Attracta, pentru acei parteneri din industria de hosting care doresc sa acceseze instrumentele Attracta SEO, care in curand vor fi integrate in panourile de control cPanel & WHM.

Anuntat la un eveniment cPanel din octombrie, pachetul de instrumente Attracta SEO reprezinta prima aplicatie terta care este implementata in panoul de control cPanel. Parteneriatul ar trebui sa fie benefic pentru ambele companii, precum si pentru partenerii sai de hosting. Pentru Attracta, integrarea reprezinta extinderea pe piata la companiile de hosting care utilizeaza produsele cPanel, fapt ce se poate traduce in venituri mai mari pentru companie. Pe de alta parte, cPanel este capabil sa ofere clientilor sai un instrument valoros de SEO si astfel isi poate atrage noi clienti.

Pachetul de instrumente Attracta SEO va deveni o caracteristica standard in cadrul cPanel & WHM, utilizatorii avand capacitatea de a-l porni sau opri (in mod implicit, Attracta va fi pornit). Caracteristicile Attracta din cPanel & WHM vor oferi crearea usoara a unui sitemap, prezentare si chiar servicii profesionale de SEO. Attracta automatizeaza actualizarea componentelor unui site, cum ar fi fisierul robots.txt, integrandu-se cu contul de utilizator cPanel si Apache pentru a oferi imbunatatiri site-ului, fara a modifica codul HTML. Acest pachet de instrumente SEO este utilizat în prezent de sute de furnizori de top de web hosting, inclusiv HostGator si BlueHost.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita go.cpanel.net/AttractaDiscuss