Hosting installer-ul Softaculous ajunge la v 4.0

Dezvoltatorul platformei software ce permite instalarea automata de aplicatii, Softaculous, a anuntat luni ca a lansat versiunea 4.0 a sistemului sau de implementare a aplicatiilor, versiune ce repara mai multe bug-uri din versiunile anterioare si in plus, aduce o varietate de caracteristici noi.

Aplicatia este proiectata pentru a fi foarte usor implementata in panourile de administrare ale conturilor de hosting, fiind compatibila cu cPanel, Plesk, DirectAdmin, H-Sphere si Intervox. Softaculous permite administratorilor de servere dedicate de hosting sa puna la dispozitia clientilor posibilitatea de-a instala diferite aplicatii sau scripturi (blog-uri, forum-uri, wiki, etc) cu doar cateva clickuri de mouse. In plus, cu ajutorul aplicatiei, scripturile instalate se pot actualiza foarte rapid.

Noua versiune include modificari aduse interfetei utilizatorului, care afiseaza acum primele 15 cele mai populare script-uri, sabloane noi personalizate, si in plus, noua versiune este mai rapida si timpii de incarcare au scazut.

Lista completa a caracteristicilor pentru Softaculous versiunea 4.0 o gasiti pe site-ul dezvoltatorului aplicatiei.

Aplicatia este disponibila in 2 versiuni, una gratuita si una premium, in scopul de-a raspunde cerintelor cat mai diversificate ale utilizatorilor. Versiunea gratuita ofera o lista de 59 de aplicatii disponibile pentru instalare, in timp ce versiunea premium dispune de 259 de aplicatii.

Aplicatiile care se pot instala cu ajutorul Softaculous sunt dintre cele mai populare si utilizate pe internet, cum ar fi: WordPress, Joomla, Drupal, phpBB, Presta Shop, Magento, etc.

Mentionam ca pe toate serverele de hosting web ale megahost.ro Softaculous este disponibil gratuit pentru clienti.