Dezvoltatorul installerelor pentru hosting a lansat AMPPS 1.9 Webuzo 2.0

Softaculous Ltd., dezvoltatorul installerelor Webuzo si AMPPS, dedicate industriei de hosting si care simplifica implementarea aplicatiilor pe diferite platforme desktop si server dedicat, a anuntat ieri lansarea versiunii Webuzo 2.0, cu caracteristici de administrare e-mail, si AMPPS 1.9, ce include versiuni actualizate ale Softaculous, MySQL, MongoDB si phpMyAdmin.

“Noua versiune AMPPS include cea mai recenta versiune a Softaculous si de asemenea este compatibila cu sistemul de operare Mountain Lion”, a declarat Jigar Dhulla, programator senior AMPPS.

“Webuzo dispune acum de caracteristici de administrare e-mail, pe care o organizatie le poate folosi pentru a crea rapid si usor conturi de e-mail pentru utilizatorii sai. Cu aceasta versiune noua a Webuzo, acesta a devenit acum o solutie cloud completa pentru intreprinderi si micile afaceri” a spus Pulkit Gupta, COO al Softaculous Ltd.

Pentru a se adresa nevoilor intreprinderilor, IMM-urilor, dezvoltatorilor web si clientilor de hosting, Softaculous AMPPS este disponibil gratuit si poate fi instalat pe Microsoft Windows Desktop/Server si Mac. AMPPS include 260 de aplicatii ce satisfac nevoile fiecarui utilizatorilor.

Astfel, in colectia de aplicatii Webuzo si AMPPS regasim: WordPress, b2evolution, StatusNet, Drupal, Joomla, Concrete5, phpBB, MyBB, SMF, bbPress, Coppermine, Gallery, MediaWiki, DokuWiki, TikiWiki, Elgg, Dolphin, OpenX, SquirrelMail , LimeSurvey, Piwik, Mantis, SugarCRM, WHMCS, PrestaShop, Magento, CraftySyntax, osTicket, Moodle, Claroline, etc.