Softaculous lanseaza un nou Client Center

Softaculous Ltd., dezvoltatorul auto-installerului Softaculous, care simplifica implementarea de aplicatii pe diverse platforme de hosting, a anuntat lansarea unui nou Client Center imbunatatit.

Noul Client Center vine cu schimbari majore de interfata si mai multe functionalitati noi.

Iata lista completa de modificari aduse noului Client Center Softaculous:

1) Interfata complet noua.

2) Panoul de client si panoul NOC au fost fuzionate.

3) Pagina “My Licenses” are acum optiunile de a reinnoi, edita si elimina o licenta, care vor permite efectuarea acestor actiuni mult mai rapid si mai usor.

4) Pagina “My Licenses” va afisa acum si tipul de server (ex: server dedicat/VPS)

5) NOC poate alege acum valoarea fondurilor pe care clientii doresc sa le adauge (50$ minim, 1000$ maxim).

6) NOC poate cauta acum o licenta prin intermediul adresei de e-mail, folosind API-ul NOC.

7) NOC poate returna si apoi a anula o licenta folosind o singura functie a API-ului NOC.

Auto installer-ul Softaculous se integreaza in cele mai renumite panouri de control pentru web hosting, cum ar fi cPanel, Plesk, DirectAdmin, H-Sphere, Interworx si ISPSystems, si permite utilizatorului sa instaleze orice aplicatie prin simpla apasare a unui buton. Exista o multime de categorii de scripturi, cum ar fi bloguri, forumuri, micro bloguri, wiki-uri, retele sociale, galerii de imagini, ERP, management de proiect, educational, etc. De asemenea, toate aceste aplicatii pot fi actualizate atunci cand noi versiuni devin disponibile. Softaculous ofera, de asemenea, demo-uri, evaluari, recenzii si imagini ale diferitelor aplicatii.

Colectia Softaculous contine deja aplicatii populare, inclusiv: WordPress, b2evolution, StatusNet, Drupal, Joomla, Concrete5, phpBB, MyBB, SMF, bbPress, Coppermine, Gallery, MediaWiki, DokuWiki, TikiWiki, Elgg, Dolphin, OpenX, SquirrelMail, LimeSurvey , Piwik, Mantis, SugarCRM, WHMCS, PrestaShop, Magento, CraftySyntax, osTicket, Moodle, Claroline, etc.

Pentru a raspunde nevoilor diferite ale furnizorilor de hosting, Softaculous este disponibil ca produs gratuit sau ca produs premium. Versiunea gratuita are doar 55 de aplicatii, in timp ce versiunea premium numara in prezent peste 275 de aplicatii.

Softaculous include, de asemenea instalarea de clase PHP cu doar un singur click. Aceste clase au fost adaugate pentru a ajuta dezvoltatorii care folosesc clase PHP pentru a-si dezvolta site-urile.

“Noul Client Center are multe functionalitati noi, ceea ce face mai usoara licentierea Softaculous pentru utilizatori”, a spus Brijesh Kothari, sef de vanzari la Softaculous.