StopTheHacker este in crestere

Furnizorul de solutii de securitate pentru website-uri, StopTheHacker, a anuntat miercuri ca a semnat 10 noi parteneriate cu furnizori de hosting de la nivel global, pentru a oferi suita sa de produse de securitate clientilor acestora.

Aceste noi 10 parteneriate inseamna ca aria de aplicare a solutiilor de securitate StopTheHacker se extinde acum in 7 tari si pe 5,5 milioane de domenii.

“StopTheHacker este in crestere si este recunoscut si adoptat la nivel international. Securitatea website-urilor a ajuns in fruntea amenintarilor online de securitate, iar cu adaugarea de luna trecuta a 10 noi parteneri de hosting la nivel global si inca 10 in aceasta luna, este clar ca StopTheHacker este acum printre furnizorii de top de solutii de securitate pentr website-uri, la nivel mondial.” a declarat Peter Jensen, CEO al companiei StopTheHacker.

StopTheHacker permite companiilor de hosting sa-si protejeze clientii, ajuntandu-le in acelasi timp sa reduca costurile pentru suport si datacentere si sa mentina o infrastructura mult mai sigura.

Suita de produse include eliminarea automata a malware-ului, scanarea infrastructurilor corporative, iar infrasctructura de traducere permite site-urilor sa-si adapteze continutul cu usurinta în diferite limbi.

De asemenea, suita avansata si cuprinzatoare de securitate de la StopTheHacker ofera organizatiilor instrumentele necesare pentru a impiedica, detecta si se recupera in mod automat dupa atacuri malware sau atacuri ale hackerilor.

StopTheHacker a lansat recent un update la serviciile sale de protectie a site-ului, ce vine cu 2 caracteristici noi. Monitorizarea uptime va furnizeaza informatii cu privire la disponibilitatea site-ul dvs., iar monitorizarea vitezei va informeaza cu privire la timpii de raspuns a site-ului unui client de hosting.