Utilizarea cPanel pentru Reselleri in Hosting

Resellerii pot oferi de multe ori o nota personalizata unui serviciu de hosting. Chiar daca o multime de companii majore de web hosting concureaza impotriva lor, resellerii raman in bransa, oferind servicii de design web si consultanta clientilor de hosting.

Acest lucru face ca reseller hosting sa fie alegerea ideala pentru utilizatorii care doresc sa ofere clientilor servicii de hosting contracost, fara responsabilitati legate de starea de functionare a unui server dedicat sau VPS. Astfel, furnizorul principal de hosting se ocupa in continuare de toate sarcinile grele, in timp ce resellerul este liber sa adauge, sa administreze si sa stearga conturi de hosting din cadrul spatiului sau de control limitat.

Oferirea de optiuni pentru reseller hosting nu a fost niciodata mai usoara, datorita lui cPanel/WHM. Astfel, utilizand interfata WHM (WebHost Manager), cPanel ofera resellerilor toate instrumentele de care au nevoie pentru a oferi clientilor o experienta de hosting de calitate, fara sa implice complexitatea administrarii unui VPS sau server dedicat.

Cu cPanel, resellerii pot controla cotele de spatiu pe disc, pot monitoriza felul in care este utilizat un cont de hosting, pot suspenda conturi, vizualiza statisticile site-ului, pot crea planuri personalizate de hosting si multe altele. Mai mult, administratorii de servere pot configura conturile de reseller asa cum doresc. Pot limita conturile de reseller doar la adaugarea si eliminarea clientilor sau pot alege din mai multe seturi de privilegii, inclusiv un set mult mai avansat care ofera resellerului optiuni suplimentare, cum ar fi modificarea contului si cotelor.

Devenind reseller este o modalitate usoara de a personaliza experienta de web hosting a clientilor dvs., cu conditia sa le oferiti asistenta tehnica si servicii prietenoase. Cu cPanel, va puteti concentra mai mult pe clienti si mai putin pe aspectele tehnice ce tin de hosting.