Yahoo Messenger cu Video Chat pentru iPhone

yahoo messenger with videoVa aduceti aminte de aplicatia Messenger pentru iPhone pe care o promitea Yahoo saptamana trecuta? Ei bine, acum este disponibila in App Store.

Noua versiune de Yahoo Messenger da posibilitatea utilizatorilor sa efectueze apeluri video si sa faca peer-to-peer video streaming folosind conexiuni 3G sau Wi-Fi. Foarte interesant la aceasta aplicatie este faptul ca se pot efectua apeluri video intre un iPhone si un telefon ce ruleaza Android (daca acesta are o camera pe fata aparatului) sau intre un iPhone si un computer.

Se pot efectua de asemenea apeluri voce gratuite intre contactele din Yahoo Messenger precum si  apeluri internationale ieftine folosind un cont Yahoo Voice Phone Out. Din pacate aceasta ultima facilitate este disponibila doar pentru utilizatorii din SUA, Fanta, Germania, Spania si Singapore.

O alta facilitate destul deimportanta este ca aplicatia suporta multitasking ceea ce inseamna ca puteti lucra cu alte aplicatii pe iPhone in timp ce Yahoo Messenger va rula in background.

Desigur, aplicatia Yahoo Messenger este disponibila gratuit in magazinul iTunes.

yahoo messenger iphone 1

yahoo messenger iphone 2yahoo messenger iphone 3Sursa: mashable.com

1 Comment Yahoo Messenger cu Video Chat pentru iPhone

  1. Vox Studio Videochat

    Da intr-un fel e pacat ca serviciul este disponibil doar pentru anumite tari, dar oricum romanul nu s-ar inghesui sa plateasca:))

Comments are closed.