Dec 23rd Domeniile .ro vor trece la taxarea anuala

Conform unui anunt recent al Registrului National de Domenii .ro, de anul viitor se va trece la tarifarea anuala a tuturor domeniilor cu extensia .ro, aici incadrandu-se si extensiile de nivel 2 cum ar fi .www.ro, .org.ro, .arts.ro, .firm.ro, etc.Modificarea regimului extensiei .ro vine dupa ce Romania a ramas ultima tara din Europa care mai are ... Citeste mai multe »

Sep 23rd 500 milioane conturi de Yahoo compromise

Buna ziua,Compania Yahoo a confirmat ieri faptul ca in urma unui atac au fost compromise peste 500 de milioane de conturi de mail din reteaua Yahoo. Aceasta cuprinde mai multe extensii cum ar fi yahoo.com, rocketmail.com, ymail.com sau extensii specifice unor anumite tari: yahoo.it, yahoo.co.uk, yahoo.de, ... Citeste mai multe »

May 18th Atentie la fraudele cu domenii

In ultima perioada am primit mai multe rapoarte referitoare la incercarile de fraudare a posesorilor de domenii cu extensii internationale, in special cele .com insa sunt vizate si alte extensii.Mare atentie daca aveti un domeniu care este aproape de data expirarii, pentru ca s-ar putea sa primiti un e-mail fraudulos de la Domain Service, care sa ... Citeste mai multe »

Aug 5th Reducere 30% la servicii in Luna August 2015

Pentru toate comenzile noi de pachete de hosting standard (shared hosting) si VPS hosting facute in luna August 2015, se acorda o reducere de 30% din prima factura, indiferent de perioada pentru care se face comanda. Pentru a beneficia de reducere va rugam folositi cuponul de reducere "august2015". Reducerea se aplica doar la comenzile noi si la ... Citeste mai multe »

Nov 20th Reducere 50% la hosting in saptamana Black Friday 2014

Pentru toate comenzile noi de pachete de hosting standard (shared hosting) si VPS Hosting facute in intervalul 21.11.2014 - 28.11.2014 (Saptamana Black Friday 2014), se acorda o reducere de 50% din prima factura, indiferent de perioada pentru care se face comanda. Pentru a beneficia de reducere va rugam folositi cuponul de reducere "bf2014". Cum ... Citeste mai multe »

Jun 17th Domenii .club disponibile acum prin megahost.ro

Incepand cu data de azi, 17.06.2014 la megahost.ro sunt disponibile pentru inregistrare domeniile cu extensia .club.Domeniile .club fac parte din noua generatie de extensii si sunt adresate cluburilor de toate tipurile. Fie ca este vorba de cluburi academice, cluburi sportive, fan cluburi sau orice alt tip de club, doar adaugati-i numele inaintea ... Citeste mai multe »

Mar 11th Reducere hosting 30% - primavara 2014

Pentru toate comenzile noi de pachete de hosting standard (shared hosting) si VPS hosting facute in lunile Martie, Aprilie si Mai 2014, se acorda o reducere de 30% din prima factura, indiferent de perioada pentru care se face comanda. Pentru a beneficia de reducere va rugam folositi cuponul de reducere "spring2014". Reducerea se aplica doar la ... Citeste mai multe »

Dec 17th Reducere 50% la hosting in Decembrie 2013

Pentru toate comenzile noi de pachete de hosting standard (shared hosting) facute in luna Decembrie 2013, se acorda o reducere de 50% din prima factura, indiferent de perioada pentru care se face comanda. Pentru a beneficia de reducere va rugam folositi cuponul de reducere "DECEMBRIE2013". Nu exista limitari sau conditii speciale, reducerea se ... Citeste mai multe »

Nov 4th Reducere 30% la hosting in Noiembrie 2013

Pentru toate comenzile noi de pachete de hosting standard (shared hosting) si VPS Hosting facute in luna Noiembrie 2013, se acorda o reducere de 30% din prima factura, indiferent de perioada pentru care se face comanda. Pentru a beneficia de reducere va rugam folositi cuponul de reducere "nov2013". Reducerea se aplica doar la comenzile noi si nu ... Citeste mai multe »

Apr 30th Reducere 50% la hosting de 1 Mai

Pentru toate comenzile noi de pachete de hosting standard (shared hosting) facute in zilele de 30.04.2013, 1, 2 si 3 Mai 2013, se acorda o reducere de 50% din prima factura, indiferent de perioada pentru care se face comanda. Pentru a beneficia de reducere va rugam folositi cuponul de reducere "1mai2013". Reducerea se aplica atat la ... Citeste mai multe »