May 18th Atentie la fraudele cu domenii

In ultima perioada am primit mai multe rapoarte referitoare la incercarile de fraudare a posesorilor de domenii cu extensii internationale, in special cele .com insa sunt vizate si alte extensii.Mare atentie daca aveti un domeniu care este aproape de data expirarii, pentru ca s-ar putea sa primiti un e-mail fraudulos de la Domain Service, care sa ... Citeste mai multe »

Mar 4th Modificare server gazduire web PICO Cluj-Napoca

Serverul PICO cu locatia in datacenterul Simpliq din Cluj-Napoca va fi "pensionat" in scurt timp.Din acest motiv incepand cu data de 04.03.2016 (Vineri seara) orele 22:00 toate conturile de hosting de pe acest server vor fi migrate pe infrastructura noua, este vorba de un server cu o configuratie net superioara celui actual, cu stocare pe SSD, 32 ... Citeste mai multe »

Aug 14th Oprire programata server DWARF

In aceasta noapte (15.08.2015), dupa orele 00:00 este programata oprirea serverului DWARF in vederea inlocuirii unei componente hardware defecte: sursa de alimentare. Estimam ca intreruperea serviciilor va dura circa 30 de minute, datele clientilor nefiind afectate intrucat nu se modificari software sau hardware la hard diskuri. Va multumim ... Citeste mai multe »

Aug 5th Reducere 30% la servicii in Luna August 2015

Pentru toate comenzile noi de pachete de hosting standard (shared hosting) si VPS hosting facute in luna August 2015, se acorda o reducere de 30% din prima factura, indiferent de perioada pentru care se face comanda. Pentru a beneficia de reducere va rugam folositi cuponul de reducere "august2015". Reducerea se aplica doar la comenzile noi si la ... Citeste mai multe »

Dec 18th WordPress - Vulnerabilitate majora in pluginul RevSlider

Compania de securitate Sucuri a anuntat descoperirea unei vulnerabilitati majore in pluginul "RevSlider" folosit pe scara larga in WordPress.Denumirea completa a pluginului este "Slider Revolution Responsive WordPress Plugin" iar vulnerabilitatea din el consta in faptul ca prin intermediul acestuia oricine poate incarca fisiere fara niciun fel de ... Citeste mai multe »

Nov 20th Reducere 50% la hosting in saptamana Black Friday 2014

Pentru toate comenzile noi de pachete de hosting standard (shared hosting) si VPS Hosting facute in intervalul 21.11.2014 - 28.11.2014 (Saptamana Black Friday 2014), se acorda o reducere de 50% din prima factura, indiferent de perioada pentru care se face comanda. Pentru a beneficia de reducere va rugam folositi cuponul de reducere "bf2014". Cum ... Citeste mai multe »

Jun 22nd Updateuri pe toate serverele megahost.ro

In aceasta seara (22.06.2014) sunt programate lucrari pe toate serverele de hosting shared de la megahost.ro in vederea upgradeului de mysql, kernel, apache, cpanel.Este posibil sa exista scurte intreruperi ale serviciilor insa acestea nu ar trebui sa depaseasca 5-10 minute. De asemenea, in timpul upgradeului la serviciile mysql si apache este ... Citeste mai multe »

Jun 17th Domenii .club disponibile acum prin megahost.ro

Incepand cu data de azi, 17.06.2014 la megahost.ro sunt disponibile pentru inregistrare domeniile cu extensia .club.Domeniile .club fac parte din noua generatie de extensii si sunt adresate cluburilor de toate tipurile. Fie ca este vorba de cluburi academice, cluburi sportive, fan cluburi sau orice alt tip de club, doar adaugati-i numele inaintea ... Citeste mai multe »

Jun 11th Oprire programata server KILO

In aceasta seara, intre orele 21 si 23 este programata oprirea serverului KILO in vederea schimbarii unui HDD defect.Durata estimata a lucrarii (si implicit a intreruperii serviciilor) este de circa 25 minute.Mentionam ca datele de pe acel server nu vor fi afectate in niciun fel deoarece HDD-ul defect are o clona in sistem RAID-1, care ... Citeste mai multe »

Mar 11th Reducere hosting 30% - primavara 2014

Pentru toate comenzile noi de pachete de hosting standard (shared hosting) si VPS hosting facute in lunile Martie, Aprilie si Mai 2014, se acorda o reducere de 30% din prima factura, indiferent de perioada pentru care se face comanda. Pentru a beneficia de reducere va rugam folositi cuponul de reducere "spring2014". Reducerea se aplica doar la ... Citeste mai multe »