LiveHelp (Live Help) |
0733 377 977 (L-V: 09-17)
In ultimul timp am primit reclamatii de la persoane care au fost pacalite de un individ care se dadea drept administrator al Web Megahosting SRL.

Pagubitii erau contactati prin Yahoo Messenger de catre cineva cu adresa de email megahostro@yahoo.com si convinsi sa ii transfere domenii, conturi de hosting sau sa plateasca anumite sume pentru dobandirea acestora.

Va rugam nu dati curs solicitarilor venite prin Yahoo Messenger in numele Web Megahosting SRL sau www.megahost.ro pentru ca sunt fraude.

RETINETI: Web Megahosting SRL, proprietarul www.megahost.ro:

- NU deruleaza afaceri prin Yahoo Messenger si NU face oferte prin Yahoo Messenger
- NU vinde si NU cumpara domenii prin Yahoo Messenger
- NU detine o adresa de email de Yahoo
- adresele de email au terminatia @megahost.ro
- numerele de telefon sunt afisate tot timpul pe www.megahost.ro

 

 

 

Va multumim pentru intelegere,
www.megahost.ro

 

 

 



Wednesday, June 30, 2010





« inapoi