Notificari prin SMS

Tuesday, March 15, 2011

De acum la megahost.ro este disponibila optiunea de notificarea prin SMS inainte de expirare, pentru domenii sau servicii de web hosting.

Cat costa: este absolut gratuit pentru Dumneavoastra fiind integrat fiecarui pachet de servicii furnizat de noi. Este optional si poate fi activat sau dezactivat oricand chiar de catre Dumneavoastra.

Cum functioneaza: sunteti notificat prin SMS atunci cand mai aveti cateva zile pana la expirarea unui nume de domeniu sau pana la scadenta unui serviciu de hosting web, server dedicat sau hosting VPS.

Cum va ajuta: chiar daca ati uitat sa verificati adresa de mail sau nu aveti acces la internet pentru verificarea adresei de mail veti sti ca aveti un serviciu care va expira si veti evita pierderea unui domeniu sau suspendarea unui cont de hosting.

Ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de acest serviciu: vizitati adresa https://megahost.ro/clienti/managesms.php si logati-va cu adresa de mail si parola de client. In ecranul care vi se afiseaza dupa logare bifati casuta din dreptul "Notificari prin SMS:" si mai jos completati numarul de telefon la care doriti sa vi se trimita notificarile SMS. Apoi apasati pe butonul "Salveaza modificarile".

Atentie: numarul trebuie sa fie unul de mobil din una din retelele nationale, nu putem trimite SMS-uri international. Numarul trebuie completat fara 00 sau semnul + insa cu codul de tara pentru Romania in fata, adica cifra 4. Exemplu: daca numarul Dvs de mobil este 0723011211, atunci introduceti in casuta 40723011211.

Acest serviciu poate fi dezactivat oricand din aceeasi pagina https://megahost.ro/clienti/managesms.php. Doar trebuie sa debifati casuta de "Notificari prin SMS:" si sa faceti click pe butonul "Salveaza modificarile".

Speram ca ati gasit acest serviciu util, va multumim pentru colaborare.
Echipa megahost.ro

Notificari prin SMS