Intrebari Frecvente Hosting

Ce este CloudFlare  Tipareste

CloudFlare este un serviciu online de analiza, protectie si caching distribuit al continutului dvs. static. Odata ce site-ul dvs. este propulsat de CloudFlare, traficul de pe acesta este rutat prin intermediul retelei globale CloudFlare.

Astfel, se optimizeaza in mod automat livrarea continutului web, astfel incat vizitatorii sa se poata bucura de incarcarea rapida a paginilor web si de cele mai bune performante. De asemenea, CloudFlare blocheaza si atacurile cibernetice si limiteaza botii si crawlerele care abuzeaza de latimea de banda si de resursele serverului dvs. de hosting. Pe scurt, website-urile propulsate de CloudFlare se bucura de o imbunatatire semnificativa a performantelor si de o rata mai scazuta a atacurilor de tip spam si nu numai.

Atentie: Acest serviciu se adreseaza in acest moment acelor detinatori de websiteuri care au vizitatori cu preponderenta din strainatate. Acest lucru se datoreaza faptului ca reteaua CloudFlare nu detine in acest moment servere in Romania, cel mai apropiat nod CloudFlare fiind in Viena Austria.

Acest articol v-a fost de folos?

Cititi si

Cum se activeaza CloudFlare din cPanel
1) Logati-va in cPanel 2) Din sectiunea Software/Services, dati click pe iconita CloudFlare 3)...