Intrebari Frecvente Hosting

Ce se intampla daca nu platesc la timp?  Tipareste

Factura Proforma pentru serviciile de hosting web active este emisa cu 14 zile inainte de expirarea serviciului, indiferent daca serviciul este hosting web, VPS Hosting, server dedicat sau un nume de domeniu.

In cazul in care nu ati efectuat plata la timp si ati depasit data scadenta a facturii, vi se vor acorda 5 zile de gratie, timp in care veti primi 3 notificari de plata: in prima zi de la expirare, a treia si a patra zi de la expirarea serviciului de hosting sau a domeniului.

Daca dupa aceste 5 zile de la expirare nu ati efectuat plata, serviciul de care beneficiati se suspenda iar dupa 20 de zile de la expirare contul de hosting este sters definitiv de pe server, iar contul dvs de client este dezactivat.

Atentie: neplata la timp a domeniilor atrage dupa sine intrarea acestora in carantina (intervalul de 30 de zile care intervine cand titularul domeniului nu isi prelungeste inregistrarea domeniului inainte ca acesta sa expire. Dupa aceasta perioada domeniul expira devenind din nou disponibil publicului).

In perioada de carantina domeniul nu mai poate fi prelungit sau se prelungeste contra unei sume penalizatoare, in functie de extensia domeniului.

Vizitati https://megahost.ro/termeni.php pentru detalii despre tarifele de prelungire a domeniilor aflate in perioada de carantina.

Acest articol v-a fost de folos?

Cititi si

Ce nu se poate gazdui pe serverele megahost.ro ?
Momentan nu permitem gazduirea urmatoarelor: - Pornografie, orice imagine sau text cu continut...
Modificare Date de Contact sau Facturare
Pentru actualizarea sau modificarea datelor de facturare sau de contact puteti accesa sectiunea...
Pot sa imi maresc abonamentul de gazduire web?
Da, puteti face trecerea de la un plan de hosting web mai mic la un plan mai mare daca acesta...
Pot folosi Magento?
Nu, din cauza cerintelor de sistem foarte ridicate, Magento nu este recomandat sa fie folosit pe...
Ce modalitati de plata sunt disponibile?
Modalitatile de plata disponibile la megahost.ro sunt: ordin de plata, cash, credit card sau...