Web Hosting profesional, viteză și suport 24/7

Backup cu JetBackup

Ce este JetBackup? Este o aplicație software care rulează la nivel de servere și care permite protejarea datelor existente pe acestea prin copierea lor pe servere externe sau aflate în locații diferite. JetBackup protejează prin folosirea unor procese de sincronizare și replicare a datelor prin intermediul rețelelor de internet, stocând imagini ale datelor originale exact așa cum sunt ele pe serverele inițiale.

Politica de backup

La megahost.ro serviciul de backup JetBackup este rulat zilnic pe toate serverele de hosting standard (shared hosting) și se păstrează ultimele 14 instanțe de backup (adică 2 săptămâni de backup). Acest lucru este făcut astfel încât performanțele serverelor active nu sunt afectate în timpul operațiunii, neinfluențând astfel buna funcționare a siteurilor clienților.

Locaţie Backup

Datele sunt salvate pe servere dedicate special pentru backup, pe care nu rulează alt tip de software și care se află în locație diferită de cea a serverelor active.

Acest lucru poate ajuta în cazul unui dezastru la restaurarea rapidă a unui server distrus (incendiu, inundație, cutremur, etc), astfel încât veți avea întreruperi minime ale serviciilor.

Avantaje Principale backup

  • Sistem ce permite restaurarea datelor în caz de dezastru
  • Consum de resurse minim și consum de bandă minim în timpul operațiunii de backup
  • Posibilitatea de vizualizare, creare și verificare a instanțelor de backup
  • Criptare integrală a datelor transmise prin rețea, datele dvs sunt întotdeauna protejate
  • Personalul tehnic megahost.ro este abilitat să vă pună la dispoziție backupurile solicitate sau să restaureze pentru Dvs orice fișiere din backupurile respective.