Tehnic: 0733 377 977 (L-V: 09-17)
Vanzari: 0723 011 211 (L-V: 09-17)

Protectia Datelor Personale (GDPR)

icon

Megaserver SRL poate solicita Clientilor urmatoarele date: nume si prenume, adresa de e-mail, adresa postala (strada, bloc, apartament, localitate, judet, cod postal), numar de telefon, numele si forma juridica in cazul persoanelor juridice, numarul de inregistrare la Registrului Comertului, Codul Fiscal sau Codul Unic de Inregistrare.

Megaserver SRL poate colecta urmatoarele date de la vizitatorii siteului https://megahost.ro: ora de acces, durata vizitei, adresa IP, browser-ul folosit, sistemul de operare, ISP hostname.

Megaserver SRL poate folosi datele solicitate Clientilor pentru intocmirea unor contracte sau pentru intocmirea facturilor fiscale pentru produsele si serviciile furnizate catre Client.

In cazul in care un Client al Megaserver SRL comanda prin intermediul siteului https://megahost.ro inregistrarea, rezervarea sau prelungirea unui domeniu web, va fi necesara furnizarea datelor Clientului unor terte parti cum ar fi: Internet Corporation For Assigned Names and Numbers - ICANN - pentru domenii internationale, Reteaua Nationala de Calculatoare (RNC) - pentru domenii avand extensia ".ro". Aceste date nu se dezvaluie nici unei persoane fizice sau juridice in afara de Megaserver SRL si a tertilor mentionati mai sus sub nici o forma.

Megaserver SRL garanteaza confidentialitatea informatiilor. Informatiile Clientului pot fi accesate de Clientul respectiv si de catre Megaserver SRL pe baza unui username si a unei parole care difera de la client la client.

Politica de confidentialitate Megaserver SRL este in conformitate cu prevederile legilor in vigoare: Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, Megaserver SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor :
- intocmirea de contracte
- intocmirea de facturi
- crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice
- informarea despre promotiiile Megaserver SRL sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de Megaserver SRL prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). Megaserver SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti.

Datele Dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Megaserver SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):
1. dreptul de a cere Megaserver SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
2.dreptul de a cere Megaserver SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
3.dreptul de a cere Megaserver SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
4.dreptul de a cere Megaserver SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
5.dreptul Dumneavoastra de a notifica in scris Megaserver SRL ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legii romane. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba sau instalarea.

Megaserver SRL foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Observatie:

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.