Web Hosting profesional, viteză și suport 24/7

Cine este megahost.ro

Noi ne numim megahost.ro și activăm în industria de web hosting din anul 2005. În acest timp am reușit să adunăm mii de clienți ce activează cu succes în mediul online pe diferite nișe. Am creat abonamentele concentrându-ne pe următorul aspect: o gamă accesibilă tuturor clienților. Avem atât abonamente de găzduire de tip entry-level, de 0.99 EUR pe lună destinat siteurilor de mici dimensiuni cât și pachete mai mari, menite să reziste atât spike-urilor de trafic cât și unei comunități constante de vizitatori ai site-ului.

Ce facem?

Poți apela la noi pentru orice fel de servicii ce au legătură cu site-urile, hosting-ul și domeniile. Fie că îți deschizi pentru prima data un blog generalist sau un site de nișă, fie că ai deja câțiva ani de experiență în spate și te hotărăști să devii reseller sau proiectele tale deja necesită un server dedicat, noi suntem aici să te ajutăm și să-ți oferim prețuri bune, atât pentru găzduire web cât și pentru domenii.

MegaHost este o companie ce furnizează servicii web de peste 14 ani, oferindu-ți suport tehnic profesional 24 de ore din 24, prin personal calificat și amabil. Activarea este foarte rapidă, poți achita serviciile folosind plata prin card de credit sau debit și acestea sunt activate în câteva minute în mod automat. Toate conturile de hosting includ Asistență Tehnică 24x7 și Backup Profesional Zilnic JetBackup.

De ce sa alegi megahost.ro?

În primul rând pentru că suntem pasionați de ceea ce facem. Una dintre dorințele cu care am plecat la drum în 2005, atunci când am pus bazele MegaHost.ro a fost aceea de a mulțumi cât mai mulți clienți, chiar dacă pentru acest lucru trebuie să depunem mult efort. Până la urmă această e ideea atunci când plătești pentru anumite servicii, nu? Să primești calitate. Cu acest obiectiv am pornit în lumea web hostingului, care pe parcurs urma să se dezvolte iar lista de servicii să se mărească cuprinzând și înregistrarea de domenii, reseller, VPS hosting cât și servere dedicate.