Web Hosting profesional, viteză și suport 24/7

Tabel comparație pachete VPS fără administrare (unmanaged)

Vrei să închiriezi un server dedicat, dar nu ai nevoie de un server întreg? MegaHost oferă servicii de VPS Hosting, VPS fiind acronimul de la Virtual Private Server.

Ce presupune acest tip de server?

VPS Hosting este un mediu de găzduire care imită practic un server dedicat, dar de facto implică un sistem de operare propriu, unde primești acces de super user sau acces root, astfel încât poți instala orice soft dorești pe acea mașină virtuală, desigur soft compatibil cu sistemul de operare. VPS Hosting mai reprezintă și un mecanism care funcționează în tandem cu un alt server, fiind similar planului de găzduire partajată.

15 € lunar

VPS 30

30 GB SPAȚIU
 • Spaţiu alocat 30 GB
 • Memorie RAM garantată 512 MB
 • Memorie RAM Burst 1024 MB
 • Adrese IP 2
 • Adrese IP Suplimentare 1€ lunar/IP
 • cPanel 15€ lunar

30 € lunar

VPS 60

60 GB SPAȚIU
 • Spaţiu alocat 60 GB
 • Memorie RAM garantată 1024 MB
 • Memorie RAM Burst 2048 MB
 • Adrese IP 2
 • Adrese IP Suplimentare 1€ lunar/IP
 • cPanel 15€ lunar

50 € lunar

VPS 100

100 GB SPAȚIU
 • Spaţiu alocat 100 GB
 • Memorie RAM garantată 2048 MB
 • Memorie RAM Burst 4096 MB
 • Adrese IP 2
 • Adrese IP Suplimentare 1€ lunar/IP
 • cPanel 15€ lunar

VPS


Cum poți beneficia de flexibilitatea pe care o oferă serverele dedicate, dar fără a închiria unul, plus la preț avantajos? Cu serviciul Virtual Private Server de la MegaHost este posibil acest lucru! Hostingul VPS presupune alocarea unui server virtual privat utilizatorului. Din perspectivă tehnică, acest lucru se realizează prin împărțirea resurselor unui server fizic în câteva virtuale. Astfel, fiecare client are acces de super user, care îi garantează dreptul de a instala orice soft compatibil cu sistemul de operare ce rulează pe server.
Care sunt beneficiile găzduirii VPS?
- Spre deosebire de un web hosting, în cazul VPS clientul beneficiază de un minim de resurse garantat, care nu poate fi schimbat sau micșorat, indiferent de cantitatea de trafic la care sunt supuse celelalte site-uri vecine, de pe server.
- Proprietarul VPS obține acces root către directorul și resursele serverului virtual, având posibilitatea de a instala orice software, instrument de dezvoltare sau aplicație. Sistemul de operare este instalat de către specialiștii MegaHost, însă după testarea și configurarea finală, clientul are flexibilitatea de a-l personaliza. Printre sistemele pe care le punem la dispoziția clienților se numără: Centos 7 și 8, Debian 10, Fedora 33 și Ubuntu 20.
- Este alocat CPU și memorie RAM. Primul reprezintă procentajul din procesorul serverului dedicat care îți este alocat, iar memoria operativă este responsabilă de numărul aplicațiilor web pe care le vei putea instala.
- Ai un număr nelimitat de domenii care pot fi găzduite, unica limită este cantitatea de resurse alocate, în funcție de tarif.
- Utilizatorul nu este responsabil de buna funcționare a serverului fizic, pe care rulează găzduirea VPS. În cazul apariției oricăror probleme tehnice la nivel de hardware, acestea vor fi soluționare de către angajații MegaHost.
- Hosting VPS este mult mai securizat decât cel de tip shared, datorită faptului că site-urile sunt izolate. Astfel, scade considerabil probabilitatea ca cineva să acceseze datele tale și ale clienților tăi. Totodată, serverele fizice sunt amplasate într-un centru de date echipat cu sisteme moderne de ventilare și stingere a incendiilor.
- Toate VPS-urile au incluse gratuit panoul de control Vituozzo. Pentru eficiență și performanță mai bună poți alege contra cost cPanel, ai căror servicii suntem reprezentanți oficiali.
Când este nevoie de un VPS hosting?
VPS-ul, de obicei, este utilizat pentru sarcini de lucru cu o complexitate medie, care necesită o performanță constantă. Clienții pot folosi serviciul de Virtual Private Server pentru: găzduirea a câteva site-uri, stocarea fișierelor companiei și clienților pentru acces la distanță, furnizarea serviciilor de cloud, hosting email, găzduirea serverelor web și multe alte sarcini.
În mare parte, VPS-urile oferă aceeași versatilitate precum serverele dedicate. Totuși, reține că vei obține mai puțin spațiu de stocare și viteză de transfer a datelor. Dacă nu ai nevoie de un întreg server dedicat, VPS este o alegere mai accesibilă, deoarece vei plăti doar pentru ceea de ce ai nevoie.

Alte Caracteristici

Opțiuni Diverse, Uptime, Trafic Inclus

Trafic, Uptime, Acces

Trafic Lunar Nelimitat
Uptime Garantat 99.9%
Root Access, SSH

Control VPS

Opţiuni Control VPS Shutdown, Boot, Reboot, Reinstall OS

Sisteme de operare

OS-uri Disponibile Centos 7, Debian 9, Fedora 28, Ubuntu 18

Administrare

Toate VPS-urile au incluse gratuit panouri de control Virtuozzo