Web Hosting profesional, viteză și suport 24/7

Căutați domeniul potrivit? Înregistrați-l acum!


Introduceți numele de domeniu în căsuța de căutare, selectați extensia dorită și apăsați butonul de căutare

.ro
.eu
.net
.com
.org
.info
.co.uk
.social
.md
.com.ro
.biz
.pro
.ru
.club
.travel
.pro
.bg
.fr
.me

Listă tarife nume de domenii

Ești în căutare de domenii web pentru site-urile tale?
Acum este simplu să devii vizibil pe cea mai largă rețea din lume cu serviciile de înregistrare domeniu web, de la MegaHost. Decide tu cum te vor identifica clienţii tăi printre milioanele de site-uri din mediul online. Ai nevoie de doar câteva minute: alege numele, verifică disponibilitatea acestuia în combinație cu mai multe extensii şi decide care din variantele propuse de tine este cea mai bună.
La noi găsești o gamă largă de domenii şi extensii la preţuri avantajoase.
În plus, dacă apar unele probleme sau nelămuriri, îți oferim suport tehnic, 24 de ore din 24, din partea specialiştilor noştri, care te vor ajuta în soluționarea acestora.

Tabel cu tarifele de înregistrare, transfer și prelungire pentru extensiile de domenii disponibile, Prețurile nu includ TVA.

Condiţii speciale de înregistrare

Pentru anumite domenii web există condiții speciale la înregistrare, cum ar fi domiciliul obligatoriu pe teritoriul statului ce guvernează extensia. De exemplu, pentru înregistrarea domeniului .fi (Finlanda) se trimite prin poștă un cod de activare la domiciliul titularului, fără adresă poștală în Finlanda acest domeniu nu poate fi înregistrat.