Web Hosting profesional, viteză și suport 24/7

Căutați domeniul potrivit? Înregistrați-l acum!


Introduceți numele de domeniu în căsuța de căutare, selectați extensia dorită și apăsați butonul de căutare

.ro
.eu
.net
.com
.org
.info
.co.uk
.social
.md
.com.ro
.biz
.pro
.ru
.club
.travel
.pro
.bg
.fr
.me

Listă tarife nume de domenii

MegaHost te face vizibil în marea reţea Internet şi pune la dispoziţie servicii de înregistrare domeniu web. Decide tu ce adresă Internet ai şi cum te vor identifica clienţii tăi printre milioanele de site-uri pe Internet. Alege numele, extensia de domeniu şi fă o verificare de domeniu din mai multe extensii disponibile şi începe să cucereşti internetul. Verifici dacă adresa este valabilă şi disponibilă direct pe site şi decizi care din variantele propuse de tine este cea mai bună. Îţi oferim o gamă largă de domenii, codomenii şi extensii la preţuri avantajoase. Ai parte de suport tehnic din partea specialiştilor noştri 24 de ore din 24.

Tabel cu tarifele de înregistrare, transfer și prelungire pentru extensiile de domenii disponibile, Prețurile nu includ TVA.

Condiţii speciale de înregistrare

Pentru anumite domenii există condiții speciale la înregistrare, cum ar fi domiciliul obligatoriu pe teritoriul statului ce guvernează extensia. De exemplu pentru domeniile .fi (Finlanda) se trimite prin poștă un cod de activare a domeniului la domiciliul din Finlanda al titularului, fără adresă poștală în Finlanda acest domeniu nu poate fi înregistrat.