Tehnic: 0733 377 977 (L-V: 09-17)
Vanzari: 0723 011 211 (L-V: 09-17)

Garantie web hosting. Banii inapoi in 30 de zile

icon
Garantie Hosting

Banii Inapoi in 30 de zile

Se aplica pentru serviciile de web hosting, reseller hosting si VPS hosting

La MegaHost.ro oferim garantia "Banii Inapoi in 30 de zile" pentru urmatoarele servicii:
- web hosting
- reseller hosting
- VPS hosting

Modul de functionare este simplu: daca in 30 de zile de la prima comanda a unui serviciu de web hosting, reseller hosting sau VPS Hosting nu sunteti 100% satisfacut de acesta, atunci puteti solicita returnarea integrala a sumei platite pentru acel serviciu.

Fara Intrebari, Fara Stress, Fara Intarziere.


Informatii Hosting

Informatii Utile

Cum se solicita returnarea banilor ?

Trebuie sa va autentificati in Sectiunea Clienti si sa deschideti un Tichet de Asistenta prin care sa solicitati anularea serviciului si returnarea sumei platite pentru acesta.

Prin autentificarea in Sectiunea Clienti faceti dovada ca sunteti titularul acelui cont de hosting, solicitarile pentru anularea serviciilor si returnarea sumei platite nu vor fi onorate daca vin prin alte metode decat tichetele de asistenta tehnica.

Nu vom da curs cererilor venite prin telefon, live chat sau alte metode.


Important

Foarte Important

Unde nu se aplica garantia "Banii Inapoi in 30 de zile" ?

Garantia "Banii Inapoi in 30 de zile" nu se aplica:

- la inregistrarea sau transferul de nume de domenii - deoarece odata inregistrate nu exista posibilitatea sa fie anulate. La randul nostru achitam contravaloarea lor catre registrar, suma care nu se poate inapoia de catre acesta. Domeniul insa ramane al clientului si il poate folosi in continuare cu orice alt hosting, fara restrictii din partea megahost.ro. In cazul in care ati beneficiat de o oferta cu domeniu gratuit, contravaloarea inregistrarii acestuia va fi dedusa din suma totala rambursata (practic achitati domeniul si primiti banii inapoi pe hosting).

- la serverele dedicate - deoarece acestea sunt achizitionate special la comanda clientilor, colocarea lor se achita in avans catre DataCenter, sumele nefiind rambursabile de catre acesta din urma.

- la certificatele SSL - deoarece acestea sunt achitate in avans catre providerul de certificate si acesta nu ramburseaza anularea lor.

- daca serviciul a fost suspendat sau sters pentru nerespectarea termenilor si conditiilor de hosting de catre client.


Informatii Utile Hosting

Alte Informatii

Termeni si Conditii

- Returnarea sumei se va face doar pentru prima comanda a clientului, nu se aplica si pentru comenzile ulterioare. In acest mod, clientul se poate asigura ca a testat suficient (30 de zile) serviciile oferite de megahost.ro.

- Reurnarea sumei se face in contul bancar al clientului, nu se vor rambursa bani in conturile unor terti. Exemplu: daca titularul de cont este Ion Popescu nu se vor rambursa bani in contul lui Vasile Ionescu

- Fiecare client poate folosi aceasta garantie o singura data, pentru o singura factura.

- Garantia "Banii Inapoi in 30 de zile" nu se poate aplica la reinnoirea sau prelungirea serviciilor.

- Suma returnata nu va include comisioanele de plata cu cardul sau comisioanele bancare, acestea fiind sume ce nu se afla sub controlul nostru ci depind de terti.