Web Hosting profesional, viteză și suport 24/7

1. Banii Înapoi în 30 de zile

Se aplică pentru serviciile de web hosting, reseller hosting și VPS hosting

La MegaHost.ro oferim garanția "Banii Înapoi în 30 de zile" pentru următoarele servicii:

Modul de funcționare este simplu: dacă în 30 de zile de la prima comandă a unui serviciu de web hosting, reseller hosting sau VPS Hosting nu sunteți 100% satisfăcut de acesta, atunci puteți solicita returnarea integrală a sumei plătite pentru acel serviciu. Fără Întrebări, Fără Stress, Fără Întârziere.


2. Informații Utile

Cum se solicita returnarea banilor ?

Trebuie să vă autentificati în Secțiunea Clienți și să deschideți un Tichet de Asistentă prin care să solicitați anularea serviciului și returnarea sumei plătite pentru acesta.

Prin autentificarea în Secțiunea Clienți faceți dovada că sunteți titularul acelui cont de hosting, solicitările pentru anularea serviciilor și returnarea sumei plătite nu vor fi onorate dacă vin prin alte metode decât tichetele de asistentă tehnică sau cererilor venite de la terți. Nu vom da curs cererilor venite prin telefon, live chat sau alte metode.


3. Foarte Important

Unde nu se aplică garanția "Banii Înapoi în 30 de zile" ?

Garantia "Banii Inapoi in 30 de zile" nu se aplica:
- la înregistrarea sau transferul de nume de domenii-deoarece odată înregistrate nu există posibilitatea să fie anulate. La rândul nostru achităm contravaloarea lor către registrar, sumă care nu se poate înapoia de către acesta. Domeniul însă rămâne al clientului și îl poate folosi în continuare cu orice alt hosting, fără restricții din partea megahost.ro. În cazul în care ați beneficiat de o ofertă cu domeniu gratuit, contravaloarea înregistrării acestuia va fi dedusă din suma totală rambursată (practic achitați domeniul și primiți banii înapoi pe hosting)
- la serverele dedicate - deoarece acestea sunt achiziționate special la comanda clienților, colocarea lor se achita în avans către DataCenter, sumele nefiind rambursabile de către acesta din urmă.

- la certificatele SSL - deoarece acestea sunt achitate în avans către providerul de certificate și acesta nu rambursează anularea lor.

- la adresele IP dedicate - deoarece acestea sunt achitate în avans către datacenter și acesta nu rambursează anularea lor.

- dacă serviciul a fost suspendat sau șters pentru nerespectarea termenilor și condițiilor de hosting de către client.


4. Alte Informații

Termeni și Condiții

- Returnarea sumei se va face doar pentru prima comandă a clientului, nu se aplică și pentru comenzile ulterioare. În acest mod, clientul se poate asigura că a testat suficient (30 de zile) serviciile oferite de megahost.ro.

- Reurnarea sumei se face doar în contul bancar al clientului, nu se vor rambursa bani în conturile unor terți. Exemplu: dacă titularul de cont este Ion Popescu nu se vor rambursa bani în contul lui Vasile Ionescu

- Fiecare client poate folosi această garanție doar o singură dată, pentru o singură factură.

- Garantia "Banii Înapoi în 30 de zile" nu se poate aplica la reinnoirea sau prelungirea serviciilor.

- Suma returnată nu va include comisioanele de plată cu cardul sau comisioanele bancare, acestea fiind sume ce nu se află sub controlul nostru ci depind de terți.