5 sisteme de facturare gratuite si open source

Cele mai multe planuri de ecommerce hosting ofera scripturi gratuite pentru carucioare de cumparaturi si chiar sisteme CRM complete, dar multe nu ofera clientilor sisteme performante de facturare. Iata 5 solutii de facturare gratuite si open source care merita luate in considerare.

1) Simple Invoices

Simple Invoices este dezvoltat in PHP si ofera suport pentru facturi recurente emise catre clienti multiplii, rapoarte de vanzari, , facturi in format PDF si o varietate de metode de plata.

2) Siwapp

Aflat inca in versiune beta, aceasta solutie de facturare promite sa fie simplista si sigura. Acesta suporta facturi recurente emise catre clienti multiplii si are incorporat si un sistem de etichetare.

3) Open Source Billing

Open Source Billing suporta procesoare de plata online, cum ar fi PayPal, astfel incat sa puteti primi plati online. De asemenea, are si o interfata destul de atractiva si aveti posibilitatea de a exporta facturile in format PDF.

4) Ofuz

Spre deosebire de competitorii sai, Ofuz este mai mult decat o aplicatie de facturare. Acesta ofera multe dintre caracteristicile pe care le-ati astepta de la o aplicatie platita. Puteti tine evidenta clientilor, si desigur, puteti gestiona facturile. Dezvoltatorii ofera atat o versiune open source gratuita, cat si un serviciu online contracost.

5) Fusion Invoice

Dezvoltat in PHP, Fusion Invoice accepta plati online de la procesoare de plati cum ar fi PayPal, si de asemenea dispune de o interfata atractiva similara cu cea a lui Open Source Billing. Puteti crea filtre pentru facturi, conturi de guest pentru clienti, facturi recurente, dar mai important, aveti posibilitatea de a importa date de facturare din alte sisteme. Este gratuit, open source si foarte usor de instalat.

3 Comments 5 sisteme de facturare gratuite si open source

  1. Robert

    Fusion Invoice costa 60$
    mai sus scrie ca este gratuit, cand mergi pe site-ul lor apare 60$

    1. Istrator Admin

      Acest articol este din 2014. Este posibil ca in acesti 3 ani de cand a fost publicat acel dezvoltator software sa isi fi schimbat politicile de vanzari.

Comments are closed.