3 moduri de a integra Twitter pe site-ul dvs. WordPress

Utilizati platforma de blog hosting WordPress? Daca da, atunci sunt sanse mari sa aveti si un cont de Twitter, de asemenea. Twitter si blogging-ul (sau orice tip de site de afaceri) merg mana-in-mana. Acest articol va prezinta 3 moduri de a va fuziona prezenta de pe Twitter cu site-ul dvs., si prin urmare, de a maximiza oportunitatile de a comunica cu publicul dvs.

1) Tweet-uri incorporate

Un tweet incorporat reprezinta un singur tweet incorporat in orice pagina web sau blog. Acest tweet vine la pachet cu functionalitatea Twitter, inclusiv optiunile retweet, reply, si butoanele preferate, precum si timestamp. Din fericire, incorporarea tweet-urilor in WordPress este incredibil de usoara. Pur si simplu inserati URL-ul tweet-ului in body-ul oricarei pagini sau post, iar WordPress va avea grija de restul.

2) Butonul de follow pe Twitter

Daca sunteti foarte activ pe Twitter si doriti sa “fuzionati” publicul site-ului dvs. cu urmasii de pe Twitter, va trebui sa oferiti vizitatorilor site-ului dvs. o metoda usoara de a va urmari pe Twitter.

Inserati un buton de follow pe Twitter pe site-ul dvs. Acesta va permite vizitatorilor sa va urmeze pe Twitter, cu un singur click, fara a fi nevoie sa va paraseasca site-ul.

Butonul de follow pe Twitter ar trebui sa fie afisat pe intreg site-ul dvs., ceea ce inseamna ca ar trebui sa fie vizibil in acelasi loc pe fiecare pagina a site-ului. Cel mai indicat este sa-l plasati in antetul sau subsolul site-ului dvs.

Twitter ofera un instrument foarte usor pentru a genera codul de incorporare pentru butonul de follow pe Twitter. Acesta va ofera chiar mai multe optiuni, cum ar fi aceea de a alege dimensiunea butonului si textul de afisat. Daca puteti sa editati fisiere temei WordPress, puteti plasa acest cod in fisierul header.php sau footer.php.

Dar nu toata lumea se pricepe la editarea de cod si modificarea temei WordPress. Din fericire, exista cateva plugin-uri care fac mult mai usoara incorporarea unui buton de follow pe Twitter, fara a fi nevoie sa modificati codul:
Twitter Follow Button
WPLOOK Twitter Follow Button
Twitter Follow Button Shortcode and Widget

3) Butonul de tweet

Butonul de tweet va poate ajuta sa va raspanditi continutul web intr-un mod foarte eficient. Cand un post de pe blogul dvs. starneste interesul unui vizitator, butonul de tweet ii ofera posibilitatea usoara si rapida de a impartasi acea bucata de continut si altora.

Ca si in cazul butonului de follow pe Twitter, puteti utiliza instrumentul Twitter pentru a genera codul de incorporare a butonului de tweet, pe care il puteti plasa apoi pe fiecare dintre paginile blogului dvs.

Cand adaugati butonul de tweet unui site WordPress, va trebui sa adaugati codul in locatia corespunzatoare in cadrul fisierului de tema single.php.

Dar, ca si in cazul anterior, daca ezitati sa modificati codul, exista cateva plugin-uri WordPress care pot adauga un buton de tweet:
Easy Twitter Button
WP Tweet Button
ShareThis