5 motive pentru care WordPress este alegerea ideala pentru tinerii intreprinzatori

wordpress-custom-post-typesCa tanar intreprinzator, poate ca una dintre cele mai importante decizii pe care le aveti de luat atunci cand doriti sa construiti un website pentru afacerea dvs. este platforma pe care o veti folosi. De obicei, furnizorii de hosting va ofera mai multe optiuni dintre care sa alegeti, dar in acest articol ne vom concetra pe WordPress si pe motivele pentru care acesta este cea mai buna solutie pentru tinerii intreprinzatori care si-au pornit o afacere.

1) WordPress este cel mai usor de utilizat, avand o interfata de administrare intuitiva prin care puteti naviga fara probleme si fara a fi nevoie sa detineti cunostinte tehnice. Aveti multiple optiuni de a va cosmetiza site-ul asa cum doriti si puteti adaugati widget-uri si elemente de design cu usurinta din interfata de admin. Orice element vizual se poate elimina cu usurinta, iar daca ceva nu este la locul lui, il puteti rearanja cum doriti.

2) Este open source, deci oricine poate sa experimenteze cu codul sau, si este si mai putin costisitor ca alte alternative. De asemenea, puteti avea mai multi utilizatori pe un singur site, iar acestia pot avea diferite niveluri de permisiune pentru a edita, vizualiza si aduce schimbari site-ului.

3) Este mobile-friendly, ceea ce este foarte important la ora actuala, din moment ce o mare parte din traficul web provine de pe smartphone-uri si tablete. De aceea aveti nevoie ca site-ul dvs. sa fie compatibil cu toate dispozitivele, mai ales ca cele mai multe dintre temele disponibile gratuit sunt mobile-friendly.

4) WordPress ofera o multime de teme, atat gratuite cat si platite, pe care le puteti folosi pentru a construi site-ul perfect pentru afacerea dvs. De asemenea, widget-urile va permit sa adaugati functii suplimentare site-ului dvs., butoane de social sharing si sa tineti evidenta vizitatorilor, iar pentru a va optimiza cu usurinta site-ul WordPress, aveti la dispozitie o varietate de plugin-uri care ii vor permite sa faca fata unui volum mare de trafic.

5) Cu WordPress puteti foarte bine sa vindeti produse si servicii direct de pe site-ul dvs. Aveti la dispozitie widget-uri si module care va permit sa primiti comenzi si sa acceptati plati direct in contul dvs. bancar, intr-un mod securizat.

Clientii megahost.ro pot instala simplu si rapid ultima versiune WordPress, din Softaculous, cu doar un singur click.

Sursa foto