5 plugin-uri WordPress pentru monitorizarea traficului de pe blog-ul dvs.

Cu WordPress hosting, administrarea continutului dvs. si a altor date de pe site este floare la ureche. Acest lucru este adesea realizat in cea mai mare parte cu plugin-uri automate, care pot fi instalate din panoul de control WordPress. Unul dintre plugin-urile principale pe care toate site-urile WordPress ar trebui sa le aiba este un plugin ce monitorizeaza traficul de pe site. Exista mai multe optiuni diferite de plugin-uri WordPress care va vor ajuta sa monitorizati traficul site-ului dvs., dar noi vi le vom oferi pe primele 5 cele mai recomandate:

1) Google Analytics Dashboard

Utilizand Google Analytics Dashboard veti putea sa vizualizati datele Google Analytics din cadrul panoului de control WordPress. Cu acest plugin, puteti face ca datele Google Analytics sa fie disponibile si altor utilizatori care sunt conectati la panoul de control.

2) Google Analytics for WordPress

Plugin-ul Google Analytics for WordPress va permite sa urmariti pur si simplu orice activitate a vizitatorilor de pe blogul dvs. WordPress. Diferenta dintre acest plugin si cel mentionat anterior consta in faptul ca are o configuratie si o administrare de urmarire a vizitatorilor mai simplista. Datele reale vor putea fi vizualizate în panoul de administrare Google Analytics.

3) StatCounter

Plugin-ul Statcounter prevede urmarirea live si analiza extinsa a datelor. Acesta este o alternativa preferata de multi in locul instrumentelor Google Analytics, deoarece va ofera posibilitatea de a examina traficul dvs. pe baza activitatii din punctele de intrare si iesire de pe blogul dvs, a timpului de stationare pe o anumita pagina, si multe altele.

4) StatPress (dezactivat)

StatPress este un pic depasit, dar ramane in continuare unul dintre cele mai renumite si eficiente plugin-uri WordPress pentru urmarirea si analiza traficului de pe blogul dvs. Acesta va permite sa vizualizati informatii cu privire la punctele de intrare si de iesire de pe blogul dvs. si obiceiurile comune ale vizitatorilor. In plus, puteti personaliza widget-ul StatPress in functie de datele pe care doriti sa le colecteze, cum ar fi IP-urile vizitatorilor, sistemul de operare sau browserul folosit de acestia, precum si statistici generale ale tuturor vizitatorilor.

5) Wassup Real Time Analytics

Wassup Real Time Analytics prevede actualizarea live a datelor despre trafic. Interfata acestui plugin este foarte user friendly, ceea ce face ca datele sa fie foarte usor de analizat si de organizat. Va puteti da seama de aproape tot ceea ce fac vizitatorii dvs. pentru a ajunge pe site-ul dvs., ce fac pe site-ul dvs., si ce fac atunci cand pleaca de pe site-ul dvs.

Aceste 5 plugin-uri sunt extrem de eficiente pentru analizarea generala a traficului de date. Unele pot fi mai utile decat altele, in functie de cat de detaliata doriti sa fie analiza traficului web. Google Analytics a fost de mult timp considerat ca fiind un instrument extrem de precis atunci cand vine vorba de analiza traficului, dar, cu toate acestea, el nu ofera o flexibilitate completa si functiile care ar putea fi necesare pentru a aborda noi tehnici de SEO marketing, bazandu-va pe datele vizitatorilor. In incheiere, exista mai multe optiuni diferite pentru monitorizare trafic atunci cand utilizati WordPress web hosting Romania, dar aceste 5 plugin-uri sunt printre cele mai recomandate.

4 Comments 5 plugin-uri WordPress pentru monitorizarea traficului de pe blog-ul dvs.

 1. Do

  Multumim pentru descrierea celor 5 variante de plug-in. Care din acestea e recomandata pentru a aflta locatia de unde a fost accesat blogul wordpress? Ma refer la oras, ca din ce tara vad ca are deja inclus in blog, la stats. Multumesc.

  1. Admin

   cu multa placere. cel mai simplu ar fi sa cautati pe google sau chiar in wordpress dupa astfel de pluginuri.

 2. Do

  Pai aceste 5 plug-in nu sunt pentru asa ceva, pentru vizualizarea statisticilor? De ce sa mai caut alte softuri? Pe mine ma intereseaza sa aflu locatia-orasul…

  1. Admin

   da, insa din pacate nu lucram pentru wordpress si nu oferim suport tehnic pentru ele. va multumim pentru intelegere.

Comments are closed.