6 plugin-uri gratuite WordPress care va ajuta sa obtineti trafic de pe retelele sociale

Daca sunteti client de blog hosting, atunci cu siguranta stiti ca retelele sociale pot fi una din sursele principale de trafic pentru site-ul dvs. WordPress, dar numai atunci cand le implementati în mod corespunzator pe site-ul dvs., utilizand plugin-uri potrivite. Iata o selectie de plugin-uri esentiale si gratuite de social media pentru WordPress.

1) Shareaholic

Oferindu-va posibilitatea sa adaugati marcaje frumoase mesajelor sau paginilor dvs., precum si arhivei de categorii, Shareaholic include aproape 100 de butoane de social media.

2) Sharebar

Acest plugin adauga o bara orizontala de partajare sociala sub titlul postarilor, sau la stanga ori dreapta acestora. Probabil veti remarca ca unele retele sociale lipsesc, dar atat Facebook, cat si Twitter sunt suportate.

3) Social Toolbar

Aveti nevoie de un toolbar pe site-ul dvs. WordPress care sa va afiseze cate like-uri aveti pe Facebook si cele mai recente tweet-uri? Atunci aveti nevoie de Social Toolbar. Este usor de integrat în orice tip de site, fie blog personal sau site business, pentru ca va permite sa schimbati fundalul, iconitele, precum si culorile, pentru a se potrivi oricarui design.

4) Sociable

Adauga butoane de social media mesajelor si paginilor dvs., precum si feed-urilor RSS. Suporta toate retelele sociale majore si ofera posibilitatea de personalizare a iconitelor si a butoanelor.

5) Follow Me

Acest plugin plaseaza pe pagina dvs. un buton de social media, care atunci cand este apasat va afiseaza toate profilele de social media.

6) Social Media Counters

Dupa cum sugereaza si numele, acest plugin afiseaza butoanele de partajare. Va permite sa adaugati butoane mici sau mari la postari si pagini, si include suport pentru Google+, LinkedIn si AddThis.

Atunci cand sunt implementate corect pe site-ul dvs., alaturi de un continut si un blog vps hosting de calitate, butoanele de social media va pot ajuta sa obtineti mai mult trafic de pe retelele de socializare, intr-un timp destul de scurt.