7 Septembrie – Lansarea noului iPhone 7

Pe data de 7 Sptembrie Apple va lansa noul model de iPhone: iPhone 7. In acelasi eveniment vor fi lansate si Apple Watch 2 si noul MacBook Pro.

La ce sa va asteptati de la noul iPhone 7 conform zvonurilor de pana acum ?

In primul rand: se pare ca va disparea mufa jack audio, practic nu se vor mai putea conecta casti care au mufa de tip Jack.

Alta schimbare pare sa fie renuntarea la deviceurile cu capacitate de stocare de 16 GB, de acum incolo se vor fabrica doar de la 32 GB in sus, 256 GB fiind capacitatea maxima.

In materie de design diferentele nu vor fi prea mari, la noul iPhone 7 nu se vor mai vedea liniile antenelor. De asemenea iPhone 7 nu va veni cu alte dimensiuni noi, se vor pastra cea de 4.7 inci si cea de 5.5 inci.

Pentru modelul de 5.5 inci este posibil sa avem o camera cu 2 lentile in timp ce modelul de 4.7 inci va avea o camera mai mare si mai proeminenta.

Ne mai putem astepta la modele in culori noi, posibil un model albastru, un home button nou, baterie care sa tina mai mult si evident noul iOS 10.

iphone7

 

58 Comments 7 Septembrie – Lansarea noului iPhone 7

 1. StefiiVlt

  Super…Apple este una dintre firmele mele preferate si as fi foarte incantata sa pot achizitiona noul Iph 7

 2. Miklos Sandor

  Super…Apple este una dintre firmele mele preferate si as fi foarte incantata sa pot achizitiona noul Iph 7

 3. Cobilici Valentina

  IPHONE 7 – schimbări radicale față de ceea ce am văzut de la Apple în trecut, un procesor mult mai performant și o cameră mai bună sunt previzibile.

 4. Cobilici Valentina

  WordPress este platforma soft cea mai utilizată atunci când vrei să creezi un frumos site web sau un blog..

 5. Adrian

  Produsele apple sunt foarte reusite. sistemul de operare merge super. o sa am in vedere achizitionarea acestui produs.

 6. Miklos Sandor

  Produsele apple sunt foarte reusite. sistemul de operare merge super. o sa am in vedere achizitionarea acestui produs.

 7. Cobilici Valentina

  Noul iPhone va reprezenta un pas semnificativ faţă de modelul de anul trecut, chiar dacă va folosi acelaşi design

 8. Cobilici Valentina

  Zvonurile despre iPhone 7 au sugerat pana acum ca telefonul nu se va schimba foarte mult .. asteptam, cu mare interes lansarea…

 9. Tatiana Armas

  Foarte atractiva prezentarea, are foarte multe noutati, informatiile din articol sunt foarte tentante, deci… ne vedem la lansare!

 10. Marius

  cica a cincea culoare ar fi dark black si iphone 7 va fi si waterproof in anumta masura, va suporta stropiri, chiar si scufundare pana la 1 metru epntru scurt timp.

 11. Ardeleanu Gabriela

  Ma bucur ca va fi lansat acum in septembrie. Dupa cum se pare are in plus niste chestii cel putin interesante . Este binevenit. Este preferatul meu

 12. Stoica Elena ALEXANDRA

  Astept cu nerabdare aparitia noului Iphone. Schimbarile ce tin de design nu sunt foarte mari, insa apar alte schimbari, o evolutie tehnica.

 13. Elena

  Am inteles ca Iphone 7 a fost lansat zilele acestea, avand un procesor cu 40% mai performant decat al predecesorului sau.

 14. Liliana Vanghelie

  pentru cei interesati este un articol foarte util . este bine sa iti prezinte cineva in toate amanuntele un produs pentru a sti exact ce achizitionezi .

 15. Camelia

  Nu stiu daca imi voi cumpara vreodata vreunul,dar ma bucur ca am vut acest site unde sa aflu detalii despre telefon. Ma bucur ca existi.

 16. Adi Buculea

  Iphone este telefonul meu preferat. Folosesc Iphone 6 si astept cu nerabdare sa-mi achizitionez, noul model iph7 :). Nu le-as inlocui cu nimic.

Comments are closed.