CloudLinux lanseaza DB Governor pentru hosting shared

cloudlinux-700x220Dezvoltatorul sistemului de operare pentru mediile de hosting shared, CloudLinux, a lansat un nou software numit DB Governator, care va fi pus la dispozitia furnizorilor de hosting care folosesc acest sistem de operare pe serverele lor. Software-ul, la care compania a lucrat timp de trei ani, permite companiilor de gazduire sa stabileasca limite pentru conturile individuale ale clientilor care folosesc MySQL.

Potrivit CloudLinux, DB Governator previne utilizatorii sa suprasolicite serverul MySQL, cauzand astfel probleme si celorlalte conturi de pe acelasi server.

“MySQL este folosit in shared hosting de mai multi ani, pe servere cu sute sau mii de utilizatori, dar problema ca un cont individual de gazduire sa cauzeze probleme de performanta pentru toate celelalte a existat inca din prima zi. Dupa trei ani de dezvoltare si beta testing cu ajutorul clientilor CloudLinux, am reusit sa lansam un software de calitate superioara care permite furnizorilor de hosting sa gestioneze limitele consumului de resurse in functie de nevoile fiecarui utilizator in parte, prevenind astfel problemele de performanta create de un anumit utilizator si care pot afecta toate celelalte conturi de pe acelasi server” a declarat CEO-ul si fondatorul CloudLinux, Igor Seletskiy.

DB Governor permite setarea limitelor si alocarea resurselor in timp real, folosind tehnologia CloudLinux LVE. De asemenea, acesta poate fi configurat pentru a opri in mod automat interogarile lungi, pentru a preveni utilizarea inutila a resurselor.

DB Governor a fost conceput pentru a fi utilizat impreuna cu CloudLinux v5 sau CloudLinux v6.

Si serverele de hosting shared ale megahost.ro folosesc sistemul de operare CloudLinux.