HostingCon 2012 va incepe la jumatatea lui Iulie

Programul educational HostingCon 2012 este aproape. Acesta este o oportunitate unica de a invata de la cei mai buni din industria de web hosting. Iata ce va asteapta daca participati la programul HostingCon din acest an:

52 de sesiuni de formare pe durata a 3 zile – Programul HostingCon consta in 52 de sesiuni de informare care acopera vanzarile si marketingul, tendintele din industrie, tehnologie si management.

Discutii aprofundate despre panouri de control – Echipa HostingCon a facut tot posibilul sa includa discutii cat mai dese despre panourile de control pentru hosting, in scopul de a oferi cea mai mare colectie posibila de perspective in acest sens, ajungand astfel ca programul sa fie compus in proportie de 45% din discutii pe aceasta tema.  In plus, sesiunile din acest an din domeniul tehnologiei au o natura mult mai tehnica si vor oferi informatii mult mai aprofundate, cu aplicatii mai practice.

Informatii noi de la persoane noi – Oratorilor veterani ai HostingCon, cum ar fi Christian Dawson, William Toll si Adam Eisner li s-au alaturat nume noi, cum ar fi Rebecca Corliss (HubSpot) care va oferi sfaturi participantilor cu privire la eficientizarea marketingului intern, Lou Honick (Host Merchant Services SRL) care va dezvalui care sunt cele mai bune practici de procesare a platilor si Rob Duffy (mindShift Technologies, Inc.) care va arata participantilor cum sa vorbeasca cu IMM-urile non-tehnice, intr-un limbaj non-tehnic, astfel incat acestea sa poata intelege.

Pentru mai multe informatii, vezi programul HostingCon 2012.