In sfarsit avem DKIM in cPanel

Compania cPanel, dezvoltatorul celui mai popular panou de control pentru administrarea conturilor de hosting a anuntat miercuri ca a lansat cPanel versiunea 11.32, care dispune de actualizari noi, inclusiv imbunatatiri in ceea ce priveste functionalitatea emailului cat si a ecranelor de autentificare, suport pentru DKIM si in plus, include aplicatia web Logaholic.

Au fost facute multe imbunatatiri in WHM (Web Hosting Manager) pentru “WHM Mail Queue Manager“, inclusiv posibilitatea de-a actiona asupra mai multor mesaje la alegerea utilizatorului si de a cauta mesaje email care se afla in coada de asteptare pe server si a lua diferite masuri in ceea ce le priveste.

Procesul de cautare si depanare a expedierilor de mesaje email a fost imbunatatit fiind adaugat suportul pentru livrarea mesajelor email pentru utilizatorii WHM, si posibilitatea de-a urmari mesajele email pentru utilizatorii cPanel si webmail.

Utilizatorii cPanel si WHM vor remarca de asemenea o pagina de autentificare imbunatatita, cu un design actualizat si optiuni de localizare. Pagina de autentificare va folosit implicit limba browser-ului vizitatorului atunci cand este accesata.

In plus, cPanel si WHM suporta acum 14 limbi pentru interfetele de conectare, iar utilizatorii pot alege limba in care doresc sa utilizeze atat cPanel cat si WHM.

DKIM este acum oficial sustinut de versiunea 11.32 a cPanel si poate fi gestionat prin contul de cPanel folosind caracteristica de autentificare email disponibila in cPanel.

Noua versiune de cPanel include o versiune imbunatatita a sistemului de limitare a numarului de mesaje (Email Rate Limiting), un editor nou pentru configurarea serverului de email EXIM, o versiune imbunatatita a sistemului cPanel::Hooks, suport pentru MySQL 5.5 si MyDNS-NG, o mai buna gestionare a fisierelor prin intermediul interfetei File Manager din cPanel, suport pentru IPv6 pentru Apache Distiller si un consum mai redus de memorie pentru cphulkd, cpsrvd si cpadvd atunci cand acestea ruleaza in modul “idle”.