iOS 7.1 ar putea fi lansat in martie

iOS-7.1Conform BGR.com, Apple a trimis un nou build de iOS 7.1 (beta 3) partenerilor sai de testing, iar o lansare publica a acestui update ar fi programata pentru luna martie, ceea ce inseamna o perioada de testing a iOS 7.1 de peste patru luni. Primul iOS 7.1 beta a fost lansat pentru dezvoltatori la mijlocul lunii noiembrie, iar iOS 7.1 beta 2, versiunea disponibila in prezent pentru dezvoltatori, a fost lansata la mijlocul lunii decembrie.

Perioadele lungi de dezvoltare nu sunt o raritate atunci cand vine vorba de Apple, OS X Mountain Lion 10.8.5 a fost testat timp de trei luni, din iunie pana in septembrie, inainte de a fi lansat oficial.

Versiunea actuala de iOS (iOS 7.0.4) a fost lansata pe 14 noiembrie. In cazul in care iOS 7.1 nu va fi lansat pana in luna martie, este probabil ca Apple sa lanseze iOS 7.0.5 in intre timp, desi nu exista inca informatii suficiente in acest sens.

Fiind primul update major pentru iOS 7, iOS 7.1 va remedia mai multe bug-uri si va veni cu noi optiuni de accesibilitate si posibil suport pentru “iOS in the Car“. Avand in vedere update-urile minore incluse in iOS 7.1, nu este clar de ce este necesara o perioada de testare atat de lunga.

Pana atunci insa, daca nu ati aflat, s-a lansat mult-asteptatul Jailbreak pentru iOS 7, iar serverele de hosting ale celor de la http://evasi0n.com/ par sa-si fi revenit. Mai multe detalii aici.