Lansarea lui iPhone 4 white amanata din nou

iphone 4 whiteApple Inc au declarat ieri ca vor amana lansarea pe piata a versiunii albe a lui iPhone 4 pana la primavara.

Ultima versiune a popularului device, iPhone 4, a fost lansata in Iunie insa modelul alb a fost amanat initial pana in Iulie apoi pana la sfarsitul anului, iar acum pentru prima parte a anului viitor.

“Ne pare rau ca dezamagim din nou clientii care asteapta lansarea iPhone 4 white” a spus purtatoarea de cuvant de la Apple, Trudy Muller. Explicatii referitoare la motivele amanarii nu au fost date publicitatii pana acum.

Apple nu a spus niciodata exact de ce varianta alba a lui iPhone este atat de dificil de produs, au comentat doar ca iPhone white este “o provocare mult mai mare decat ne asteptam initial.”

Lasand la o parte culoarea aparatelor, Apple nu are nicio problema sa isi vanda smartphone-ul, iPhone 4 care este disponibil pe negru aduce venituri importante pentru cei de la Apple Inc: s-au vandut 14.1 milioane de unitati in doar ultimul trimestru. Apple chiar a avut initial probleme in a face fata cererii insa acum iPhone este disponibil in 89 de tari.

Sursa: Reuters