Microsoft emite 12 update-uri de securitate importante pentru utilizatorii de hosting

Microsoft a declarat astazi ca va emite saptamana viitoare 12 update-uri majore de securitate, inclusiv 2 pentru Internet Explorer (IE), care vor elimina in total 57 de vulnerabilitati din browserul IE, din Windows, din suita Office si din software-ul de e-mail enterprise, Exchange Server. Numarul de vulnerabilitati ce vor fi eliminate este aproape de recordul absolut de 64 de vulnerabilitati, eliminate de update-urile de securitate emise in aprilie 2011.

Astfel, 5 din cele 12 update-uri sunt etichetate ca fiind “critice”, cel mai mare threat rating, in timp ce restul vor fi etichetate ca fiind “importante”, urmatorul rating dupa critice.

2 din cele 5 update-uri critice vor elimina vulnerabilitati din Windows XP Service Pack 3 (SP3) si Windows Vista. Dintre update-urile importante, 5 sunt destinate pentru Windows 7, 4 pentru Windows 8 si cate 3 pentru XP SP3 si Windows RT. Acesta din urma este editia limitata conceputa pentru tablete si care se regaseste pe tabletele Microsoft Surface RT.

Microsoft va lansa cele 12 update-uri de securitate saptamana viitoare, pe 12 februarie. Prin urmare, daca sunteti client de hosting si utilizati vreun sistem de operare Windows mentionat mai sus, sau browserul IE pentru a va loga in cPanel, este recomandat sa faceti de urgenta aceste update-uri imediat ce vor fi puse la dispozitia publicului.