Noutati din industria de hosting – Microsoft va dezvalui Windows 10

windows_10_0Microsoft a anunțat in cele din urma ca va prezenta urmatorul sistem de operare Windows la un eveniment special care va avea loc chiar in sediul sau din Redmond, pe 21 ianuarie 2015.

Compania s-a hotarat sa treaca peste Windows 9 si va lansa direct Windows 10, care va include multe caracteristici noi, cum ar fi meniul Start, Snap Assist, Task View, Continuum, si imbunatațiri ale asistentului de voce digitale, Cortana.

De asemenea, se pare ca in cadrul evenimentului se va vorbi si despre consola Microsoft Xbox One, despre care se speculeaza ca gigantul tech a pregatit un dashboard care sa o sincronizeze cu noul sistem de operare Windows 10, pentru a o face mai “app-friendly”.

“Vom transmite evenimentul live pe Internet, asa ca pe masura ce ne apropiem de sfarsitul lunii decembrie, vom publica un alt post pe blog in care vom anunta unde poate fi urmarita transmisia live. Dupa cum va puteți imagina, suntem destul de nerabdatori sa va aratam ce rezerva viitorul pentru Windows 10” spune gigantul tech.

Evenimentul de prezentare al Microsoft Windows 10 poate fi vazut prin livestream pe data de 21 ianuarie.

Windows 10 este de asteptat sa fie lansat in 2015.

Sursa

3 Comments Noutati din industria de hosting – Microsoft va dezvalui Windows 10

Comments are closed.