Noutati Hosting: Cloud Linux primeste premiul “Editor’s Choice Award”

Cloud Linux Inc., o companie ce dezvolta un software pentru firmele de hosting a primit premiul Editor’s Choice Award pe luna Iulie 2011. Premiul este acordat pentru abilitatea softului CloudLinux de a izola din punct de vedere al consumului resurselor conturi individuale de hosting de pe servere care gazduiesc mai multe conturi.

Cei de la CloudLinux folosesc o tehnologie denumita Lightweight Virtual Environment™ (LVE) iar activitatea si dezvoltarea softwareului respectiv tinteste in principal firmele care se ocupa cu shared hosting (gazduire partajata).

CloudLinux a aparut anul trecut si este singurul sistem de operare comercial care garanteaza (si a dovedit) imbunatatirea stabilitatii, performantei si densitatii de pe serverele de hosting web, ajutand la reducerea costurilor operationale si marirea ratei de profitabilitate.

Cloud Linux prin tehnologia Lightweight Virtual Environment™ previne practic afectarea clientilor de pe un server atunci cand unul dintre acestia are un varf de consum prin izolarea clientului cauzator de probleme la nivel de resurse hardware (RAM, Procesor).

Un alt mare atu al CloudLinux este compatibilitatea cu majoritatea panourilor de control: cPanel, DirectAdmin, ISPmanager , Plesk, InterWorx precum si cu servere web precum LiteSpeed si Apache.