SpamExperts a fost nominalizata iar pentru concursul Deloitte Technology Fast50

fast50Compania olandeza SpamExperts, cel mai important furnizor de solutii profesionale de securitate pentru e-mail a fost nominalizata pentru al doilea an consecutiv, de catre Deloitte Technology Fast50 2014, ca fiind una dintre primele 50 de companii IT cu cea mai rapida crestere din zona Benelux.

SpamExperts ofera solutii de securitate e-mail prin tehnologii proprietare de e-mail filtering si archiving gateway, menite sa ajute furnizorii de web hosting, furnizorii de servicii de Internet si organizatiile mari sa-si deruleze operatiunile in conditii de siguranta si sa poata combate orice amenintare legata de e-mail. Serviciile SpamExperts sunt disponibile atat pentru reselleri, cat si pentru distribuitorii care doresc sa obtina venituri suplimentare din oferirea de solutii de securitate pentru e-mail.

Concursul Deloitte Technology Fast50 are loc in fiecare an si face un clasament al companiilor IT din zona Benelux care au avut cea mai rapida crestere in ultimul an. In urma unui proces de selectie meticulos care analizeaza gradul de inovare, potentialul de piata, cifra de afaceri si vanzarile sutelor de companii IT din Benelux, un grup de investitori, bancheri, jurnalisti si profesionisti din industrie desemneaza primii 50 de finalisti.

Evenimentul Deloitte Technology Fast50 va avea loc vineri, 31 octombrie, in Utrecht, Olanda.