SpamExperts sarbatoresc 10 ani de existenta

spamexperts-partnerCompania SpamExperts, cel mai important furnizor olandez de solutii profesionale de securitate e-mail, anunta implinirea a 10 ani de cand furnizeaza solutii antispam profesionale pentru partenerii din intreaga lume. SpamExperts sunt prezenti in intreaga lume, cu sediul principal in Amsterdam, un sediu secundar in Bucuresti si birouri de dezvoltare in intreaga lume, care deservesc clienti din peste 70 de tari.

In 10 ani, SpamExperts a ajuns de la un mic start-up infiintat in 2005 sa devina recunoscuta in topul Deloitte Technology Fast 50 ca una dintre companiile IT cu cea mai rapida crestere din intreaga regiune EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa) in 2013 si 2014.

Serviciile SpamExperts sunt adaptate pentru furnizorii de hosting shared, reselleri, ISP-uri si organizatii mari. Compania ofera servicii de filtrare e-mail inbound si outbound, precum si arhivare e-mail. Serviciile pot functiona fie din mediul cloud al SpamExperts, fie intr-un mediu cloud local, direct de pe hardware-ul virtual al clientului.