StopTheHacker lanseaza versiunea 3.7 a scannerului de site-uri

Furnizorul de solutii de securitate pentru website-uri, StopTheHacker, a anuntat luni ca a lansat versiunea 3.7 a scannerului sau de site-uri, care ofera posibilitatea de scanare server side a unui site, pentru a detecta tentativele de website defacement, spamul ascuns si PHP shells.

Aceasta este prima lansare majora a StopTheHacker din iulie 2012, cand compania a lansat versiunea 3.3 a instrumentului sau web. Punctul forte al acelei versiuni il constituia dashboard-ul regandit, care permitea o abordare mai intuitiva a instrumentului web.

“Am conceput aceasta versiune noua a software-ului nostru bazandu-ne pe feedback-ul primit de la partenerii nostri de hosting. Acestia s-au confruntat cu o crestere de peste 50% a numarului de site-uri infectate anul trecut. Prin oferta noastra imbunatatita de detectare si eliminare a malware-ului, ne-am propus sa extindem capacitatile partenerilor nostri de a oferi o protectie mai buna clientilor lor si de a aborda clienti noi” a declarat Peter Jensen, CEO al StopTheHacker.

Printre noile caracteristici cheie ale versiunii 3.7 regasim abilitatea de a detecta pagini de phishing, hidden spam shells, hidden PHP shells, probleme de permisiuni, si website defacement.

De asemenea, StopTheHacker a sporit capacitatile instrumentului sau automat de eliminare malware, care acum poate elimina automat mai multe tipuri de malware.

In plus, versiunea 3.7 a StopTheHacker suporta acum toate cardurile de plata majore si locale, precum si toate valutele, simplificand astfel procesul de inregistrare si de facturare.