Vesti bune pentru clientii de hosting ce folosesc sistemul Windows

windows-9Vesti bune pentru clientii de hosting care folosesc sistemul de operare Windows. Microsoft va dezvalui in cele din urma informatii referitoare la urmatoarea versiune a renumitului sistem de operare Windows, la conferinta anuala Microsoft Build din luna aprilie, conform blogger-ului Paul Thurrott.

Sistemul de operare cu numele de cod “Threshold”, va aduce la un loc toate platformele de operare Microsoft, care includ Xbox One, Windows si Windows Phone. Printre numeroasele caracteristici ale noului sistem de operare se numara si reintroducerea popularului buton de Start.

“Aceasta este versiunea despre care sursele mele au raportat anterior ca fiind cea in care va reveni meniul Start si abilitatea de a rula aplicatii in stil Metro pe desktop alaturi de alte aplicatii desktop”, scrie Thurrott pe blogul sau.

Desi nu exista niciun nume confirmat pentru viitorul sistem de operare, se crede ca Microsoft il va redenumi din “Threshold” in Windows 9.

“Pentru a-l indeparta de fiasco-ul Windows 8, Microsoft planifica sa renunte la numele de Windows 8 si sa branduiasca aceasta versiune viitoare ca Windows 9.”

Compania a declarat ca va dezvalui detalii despre noul sistem de operare la conferinta Build din San Francisco, California, ce se va tine in perioada 2-4 aprilie. O data estimata de lansare pentru Windows 9 ar fi in aprilie 2015.

Sursa

2 Comments Vesti bune pentru clientii de hosting ce folosesc sistemul Windows

Comments are closed.