Wordfence lanseaza WordPress Security Learning Center

WP-Learning-CenterSaptamana trecuta, compania Wordfence a anuntat lansarea oficiala a WordPress Security Learning Center, un proiect dedicat tuturor utilizatorilor WordPress care doresc sa-si securizeze si sa-si intretina corespunzator website-urile.

Proiectul a fost demarat in urma cu aproape 4 luni de zile, cand Wordfence a inceput sa adune o echipa formata din  producatori video, designeri, copywriteri si experti in securitate, pentru a crea WordPress Security Learning Center.

Cei care vor accesa Learning Center-ul vor fi intampinati cu o introducere in ceea ce inseamna securitatea WordPress. Apoi, cei care doresc sa aprofundeze tehnicile de securizare WordPress au la dispozitie resurse care ii vor ajuta sa inteleaga amenintarile de securitate, dar si cum sa-si securizeze mediul de lucru online.

Pentru developeri se pune la dispozitie o introducere detaliata despre scrierea corecta de cod PHP. Sunt incluse exemple care arata cum sunt create vulnerabilitati in mod accidental atunci cand se scrie cod, modul in care acestea sunt exploatate si cum sa se evite repetarea acestora in viitor. Printre vulnerabilitatile discutate se numara si cele de tip XSS (cross-site scripting), SQL Injection, vulnerabilitati de upload, si altele.

Totul este prezentat intr-o maniera simpla, usor de inteles, cu exemple, imagini si tutoriale video. Toate informatiile sunt oferite in mod gratuit pentru comunitatea WordPress. Nu se cere nici macar o adresa ta de e-mail.

Prin urmare, recomandam clientilor megahost.ro sa viziteze WordPress Security Learning Center pentru a lua la cunostinta macar cateva notiuni de baza despre ceea ce inseamna securizarea WordPress.

De asemenea, si pe blogul megahost.ro exista un articol in care se arata cum se poate securiza un site WordPress in 8 pasi simpli.

Sursa foto