WordPress: ideal pentru micile afaceri?

wordpress-multisiteProprietarii de afaceri doresc sa atinga un echilibru intre un site high-end, facut contracost, si unul gratuit. Cu toate acestea, de cele mai multe ori nu se atinge nivelul de profesionalism dorit. Prin urmare, exista doua tipuri de proprietari de afaceri, si anume:

1) Cei care inca nu au un website si care de asemenea nu au nici cea mai vaga idee despre valoarea fondurilor pe care ar trebui sa o aloce pentru crearea acestuia;

2) Cei care au deja un website, dar care nu ofera suficiente beneficii pentru afacere. Acestia au platit pentru a crea un site practic, complet si performant, dar sunt constienti ca este nevoie si de un efort suplimentar pentru a-l intretine in mod constant.

Succesul depinde de un website usor de navigat, placut si bine optimizat, care sa genereze trafic unic.

WordPress, dar si temele oferite de acesta sunt ideale pentru proprietarii de afaceri mici. Se stie ca beneficiile utilizarii WordPress sunt multe, dar le vom aminti pe primele cinci:

  • Cele peste 10.0000 de plugin-uri disponibile va permit sa mariti functionalitatea site-ul dvs., fara a avea cunostinte avansate de programare.
  • Este usor de securizat. Trebuie doar sa urmati pasii de aici
  • Daca va actualizati frecvent site-ul WordPress cu continut de calitate, veti ocupa un loc bun in clasamentul Google. Continutul de calitate este esential pentru atragerea vizitatorilor pe site-ul dvs. si pentru un rank bun in topul motoarelor de cautare. De fapt, Google recomanda WordPress pentru proprietarii de afaceri mici tocmai din acest motiv.
  • Comunitatea WordPress, care este in continua crestere, sustine si mentine aproape 10% din site-urile de pe web. Asta inseamna ca nenumarati designeri si dezvoltatori sunt acolo pentru a va oferi asistenta daca aveti nevoie de ajutor.
  • WordPress ofera o multitudine de teme care va permit sa va modificati site-ul rapid si usor.
  • Upgrade-ul la o tema WordPress premium va permite sa accesati resurse pe care temele descarcate gratuit nu le pot oferi. In plus, este usor de personalizat, beneficiaza de suport extins si actualizari frecvente.