Zurmo CRM a fost adaugat in colectia Softaculous

Softaculous Ltd., dezvoltatorul auto-installerului Softaculous care simplifica instalarea aplicatiilor web pe diverse platforme de hosting, a anuntat, pe 25 februarie 2013, adaugarea scriptului Zurmo CRM in colectia sa de aplicatii. De acum, utilizatorii Softaculous pot instala Zurmo CRM cu doar un singur click.

“Am inclus Zurmo in colectia noastra, ca raspuns la cererea tot mai mare pentru aceasta aplicatie venita din partea utilizatorilor nostrii. Scopul nostru este de a mentine colectia Softaculous la curent cu ultimele dorinte ale utilizatorilor nostri, si suntem fericiti ca am putut adauga si acest script promitator” a spus Brijesh Kothari, sef de vanzari la Softaculous.

“Totul se rezuma la simplificarea instalarii, astfel incat utilizatorii sa aibe mai mult timp sa lucreze cu aplicatia si sa nu-l piarda cu procesul de instalare. Cu ajutorul Softaculous, instalarea si utilizarea Zurmo este mult mai simpla si mai rapida. Este o onoare sa facem parte din colectia Softaculous” a declarat co-fondatorul Zurmo, Stoeckicht Ray, intr-un post pe blogul Zurmo.

Pentru a afla mai multe despre Zurmo CRM (caracteristici, evaluari si recenzii), accesati adresa: http://softaculous.com/softaculous/apps/erp/Zurmo