5 caracteristici esentiale ale unui furnizor de e-commerce hosting

eCommerceAfacerile online se numara printre clientii cei mai importanti ai unui furnizor de hosting. Aproape fiecare companie de hosting va spune ca ofera servicii bune de e-commerce, dar va depinde de dvs. sa cercetati putin piata pentru a afla care dintre ele va ofera intr-adevar caracteristicile de care aveti nevoie. Iata de ce ar trebui sa tineti cont atunci cand cautati un serviciu bun de e-commerce hosting.

1) Analytics – Vor exista o multime de informatii ce vor intra si vor iesi din mediul afacerii dvs. online. Prin urmare, va trebui sa fiti capabil sa le procesati si sa le analizati. Indiferent daca furnizorul de hosting va ofera propriul serviciu de analytics sau pur si simplu va ofera un serviciu tert, cum ar fi Google Analytics, acesta este foarte important pentru succesul site-ul dvs.

2) Servere virtuale private (VPS) la preturi accesibile – Veti avea nevoie de scalabilitate. Pentru aceasta, un VPS este ideal, deoarece veti putea incepe cu un site mic pe care sa-l dezvoltati pana va ajunge la dimensiuni considerabile. Nu toate companiile de hosting ofera solutii rezonabile si accesibile de VPS hosting.

3) Criptare SSL – Fiecare tranzactie si fiecare informatie transmisa de un utilizator trebuie sa fie criptata. Prin urmare, criptarea SSL este critica, iar furnizorul dvs. de hosting trebuie sa va furnizeze acest serviciu.

4) Securitate avansata a datelor – Deoarece majoritatea informatiilor dvs. vor fi stocate intr-o baze de date, aveti nevoie ca furnizorul de hosting sa va ofere posibilitatea de criptare a bazelor date si straturi de securitate suplimentare pentru a proteja datele.

5) Aplicatii de e-commerce – Chiar daca vi se ofera toate cele enumerate mai sus, singurul avantaj real care diferentiaza un furnizor de hosting de restul este catalogul aplicatiilor web pe care le ofera. Ideal ar fi sa puteti instala si administra rapid si usor aplicatiile web de comert electronic.

Exista multe alte caracteristici pe care un furnizor de e-commerce hosting ar trebui sa le ofere, dar acestea ar trebui sa constituie un bun punct de plecare in a stii ceea ce sa cautati si ce sa evitati.