5 plugin-uri pentru reclame pe blogul dvs. WordPress

Atunci cand utilizati blog hosting pentru a face publicitate, este foarte important modul in care implementati anunturile in designul site-ului dvs. Daca acest lucru este facut in mod corespunzator, ar putea sa va aduca mai mult trafic pe site, si prin urmare, mai multe clickuri pe anunturi. Iata cateva plugin-uri de advertisement pentru blogul dvs. WordPress, care nu sunt numai eficiente, dar si aspectoase.

1) In Post Ads: Acest plugin va permite sa postati anunturi in continutul mesajelor si al paginilor blogului dvs., in loc sa fiti nevoit sa le postati pe bara laterala. Cu In Post Ads, va puteti crea propriile anunturi din panoul de control WordPress si puteti alege ordinea in care acestea apar pe site-ul dvs. Daca aveti mai multe mesaje si pagini pe blogul dvs., si doriti sa afisati anunturi pe acestea, atunci acest plugin este exact ceea ce aveti nevoie.

2) WP125: Acest plugin va permite sa creati propriile butoane sau bannere cu anunturi si sa le atribuiti un link catre un anumit website. Mai mult, acesta va permite de asemenea sa setati o data de expirare pentru fiecare anunt in parte.

3) WP Super Popup: Acesta va ajuta sa configurati rapid si usor un anunt de tip pop-up, care insa sa nu exaspereze cititorii. Succesul anunturilor pop-up depinde foarte mult de ceea ce aveti de oferit.

4) WPMUDEV Widget Ad: Acest plugin, care provine de la un dezvoltator renumit de plugin-uri WordPress, va permite sa plasati anunturi oriunde pe site-ul dvs., in cazul in care in acel loc este posibila plasarea unui widget. In plus, va permite sa schimbati modul in care sunt afisate anunturile, in functie de metoda prin care vizitatorul a ajuns pe site-ul dvs. (motor de cautare, link, etc.).

5) Ad Injection: Daca doriti sa implementati AdSense Ads pe blogul dvs., puteti face acest lucru cu Ad Injection. Pe langa faptul ca acest plugin va permite sa afisati anunturi in mesaje si pe paginile blogului dvs,, si vine cu mai multe optiuni de personalizare, dar suporta de asemenea ClickBank si Amazon Associates.

Indiferent de ce plugin-uri WordPress alegeti sa utilizati, asigurati-va ca acestea sunt implementate corect in design-ul blogului dvs. Aceasta este cea mai sigura modalitate de a creste eficienta lor. Este recomandat sa cereti si parerea furnizorului dvs. de  web hosting inainte de a instala vreun astfel de plugin.