8 tipuri de website pe care le puteti crea cu WordPress

WordPress a devenit una dintre cei mai populare platforme de hosting, si este unul dintre cele mai utilizate sisteme de management al continutului, din cauza flexibilitatii sale, ceea ce il face o platforma excelenta pentru aproape orice tip de website. Mai mult, teme si plugin-uri sunt din abundenta, ceea ce face posibila personalizarea si imbunatatirea performantelor unui site.

Iata 8 tipuri de website-uri pe care le puteti crea cu WordPress:

1) Site de social networking

WordPress are cateva plugin-uri dedicate retelelor sociale, inclusiv WP Symposium si BuddyPress, care pot transforma un site simplu intr-o retea sociala puternica.

2) Site de review produse

Transformarea unui blog WordPress intr-un website profesional de review produse este posibila, deoarece exista mai multe plugin-uri excelente de rating produse, inclusiv WP Customer Reviews si Xavin’s Review Ratings, ambele avand optiuni de personalizare.

3) Site de e-commerce

WordPress este o platforma perfecta pentru micile, cat si pentru marile intreprinderi de e-commerce, datorita temelor sale premium de e-commerce si plugin-urilor de cosuri de cumparaturi, cum ar fi WP eCommerce, eShop si wooCommerce. Toate va ofera mult mai mult decat un cos de cumparaturi puternic – va ajuta de asemenea sa gestionati mai bine lista de produse puse la vanzare.

4) Director online

WPDirectory Pro este un plugin premium, care transforma un site WordPress intr-un director online versatil si SEO-friendly, care va poate ajuta sa generati venituri.

5) Comunitate online

Crearea unei comunitati online pe baza de membrii este de asemenea posibila datorita unui plugin gratuit numit Membership.

6) Portal online

WordPress vine in mod implicit cu un bun SEO, ceea ce va usureaza sarcina de a gestiona linkuri si ceea ce inseamna ca este o buna platforma pe care puteti construi un portal online, cu ajutorul plugin-ului MyArcadePlugin Pro.

7) Site de intrebari si raspunsuri (Q&A)

Crearea unei site Q&A de tipul Yahoo Answers este posibila datorita plugin-ului Degree3.

8) Site wiki

Fie ca doriti sa construiti un site wiki pentru un joc video, artist, sau pentru o nisa anume, puteti face acest lucru cu WordPress, daca utilizati plugin-ul gratuit Wiki, ceea ce face ca adaugarea unui wiki pe site-ul dvs. sa fie la fel de usoara ca si crearea unui mesaj pentru blog.

In concluzie, retineti ca atunci cand utilizati WordPress hosting, puteti construi aproape orice tip de website, cu conditia sa utilizati plugin-urile potrivite si sa alegeti o tema adecvata.

2 Comments 8 tipuri de website pe care le puteti crea cu WordPress

  1. SEO

    Foarte interesant articolul ! am de gand sa implementez un director web si mi-a fot util articolul acesta, il recomand !

Comments are closed.