A aparut WordPress 4.0

wp-4Pe data de 4 septembrie 2014 a fost lansata versiunea finala de WordPress 4.0 “Benny”, denumit astfel in memoria cantaretului de jazz Benny Goodman. Pentru versiunea 4.0, versiunea bazei de date (db_version din wp_options) a fost schimbata la 29630.

Iata doar cateva din imbunatatirile aduse:

1) In versiunea WordPress 4.0, puteti sa navigati foarte usor prin fisierele media uploadate cu ajutorul unei grile ordonate, iar cu ajutorul unei noi functii, details preview, vizualizarea si editarea oricarui fisier media se poate in doar cateva secunde.

2) Acum puteti face copy/paste pe o linie de text la orice URL YouTube si va deveni automat incorporat in continutul articolului de pe blog (embedded). Incorporarea continutului video a devenit o experienta vizuala. Editorul arata un preview al continutului incorporat, iar dvs. economisiti timp si crearea de continut va deveni o adevarata placere.

3) Scrierea si editarea de continut este mai simpla si mai atractiva, cu ajutorul unui editor care se extinde pentru a incadra continutul text pe masura ce il redactati, pastrand in acelasi timp instrumentele de formatare disponibile in orice moment. Practic este un editor full screen pe care cei de la WordPress l-au numit “Distraction Free Writing”

4) Exista peste 30.000 de plugin-uri gratuite si open source pentru WordPress, iar WordPress 4.0 va usureaza munca de a-l gasi pe cel potrivit nevoilor dvs., avand o functie imbunatatita de cautare si o functie de navigare mai vizuala.

Pentru mai multe detalii despre WordPress 4.0, vizitati http://codex.wordpress.org/Version_4.0

Pentru a descarca WordPress 4.0, vizitati http://wordpress.org/download/release-archive/, iar clientii megahost pot face upgrade cu un singur click din Softaculous. De asemenea, instalarea unei Instante de WordPress este extrem de simpla: din cPanel-ul contului de hosting de la megahost.