A aparut WordPress 4.3.1

wp-4.3WordPress 4.3.1 este disponibil pentru download. Cea mai recenta versiune a sistemului de management al continutului (CMS) elimina trei vulnerabilitati si 26 de bug-uri.

“WordPress este cea mai populara platforma web din lume. Chiar daca putem spune ca in general este bine securizat, inca putem gasi numeroase probleme de securitate in nucleul sau, care pot avea implicatii majore asupra a milioane de website-uri. Aceasta este o lectie importanta de securitate: toate software-urile pot fi sparte, indiferent de popularitatea extraordinara de care se bucura sau de comunitatea open source formata din mii de dezvoltatori. Daca doua mii de ochi omit o vulnerabilitate critica si doar doi ochi rau intentionati o gasesc, atunci securitatea unui software open source poate fi serios afectata” a declarat Netanel Rubin, cercetator de securitate la Check Point Technologies.

Sfatuim toti clientii megahost.ro care detin website-uri WordPress sa faca update la ultima versiune cat mai repede posibil.