A fost lansata versiunea STABLE a cPanel si WHM 11.34

Ultima versiune a software-ului pentru web hosting, cPanel & WHM 11.34, a ajuns luni la versiunea “stable”, semnificand faptul ca acesta a “a fost expus publicului la scara larga, si a fost testat si verificat in repetate randuri”, fiind disponibil acum pentru toti utilizatorii de cPanel.

cPanel & WHM 11.34 include o serie de caracteristici noi, inclusiv o noua interfata pentru WHM, suport web disk pentru sisteme de operare suplimentare, update-uri ale functiilor de auto-configurare ale clientului de e-mail, noi instrumente de arhivare e-mail, functii imbunatatite de notificare si monitorizare, si altele.

cPanel a dezvaluit pentru prima data noile update-uri de interfata, in luna octombrie, la conferinta de web hosting cPanel din Houston, Texas.

Versiunea “stable” vine la mai putin de 2 saptamani dupa ce a fost lansata versiunea “release” a cPanel & WHM 11.34. Sistemul de versiuni al panoului de control cPanel permite administratorilor de servere dedicate sa aleaga versiunea din care sistemul sa-si faca update-uri. Cele 4 versiuni sunt separate in functie de stabilitate si frecventa update-urilor, “stable” fiind cea mai stabila, dar primind cele mai putine update-uri, iar “edge” fiind versiunea care primeste cele mai multe update-uri, dar care este cea mai putin stabila (ideala pentru teste).

Pentru mai multe detalii referitoare la sistemul de versiuni cPanel, cititi documentatia de instalare pentru panoul de comanda cPanel.