A inceput inscrierea la Web Hosting Days

Anul acesta, WorldHostingDays va avea mai multi expozanti decat anul trecut, va fi mai lung cu o zi si se va desfasura intr-o noua locatie: Europa-Park in orasul Rust din Germania. In anii anteriori cunoscut sub denumirea de Web Hosting Day, World Hosting Days se va tine anul acesta intre 22 si 25 Martie si pentru prima oara inscrierea la acest eveniment este disponibila online. In jur de 100 de companii isi vor prezenta ultimele produse si servicii, printre aceste companii se numara jucatori majori de pe piata de web hosting cum ar fi:  HP, Dell, Fujitsu, Intel, Parallels, Microsoft, etc. Pe langa acestia, experti de talie mondiala in domeniu vor tine speach-uri pe subiecte ce sunt in acest moment in trend in industria de hosting.

Se asteapta ca si anul acesta conferinta sa fie un succes, anul trecut au fost participanti din peste 70 de tari, in principal din Europa, SUA si Asia. Din totalul de aproape 3000 de vizitatori, circa 60% au fost persoane din conducerea unor companii de profil sau factori de decizie din acele companii.

Vizitatorii targului pot alege dintre 2 tipuri de bilete ed intrare: cel standard care include intrarea la eveniment pentru toate cele 4 zile plus servicii de catering, si biletul VIP care ofera locuri garantate la la toate sesiunile si speach-urile precum si un serviciu cu valet privat.

Inscrierea se poate deja face online la adresa www.worldhostingdays.com.