Apple a lansat iOS 7.1

In luna septembrie a anului trecut, Apple a lansat in mod oficial iOS 7, iar iPhone 4 era cel mai vechi model care putea rula aceasta versiune a sistemului de operare. Totusi, multi utilizatori de iPhone 4 s-au plans ca dispozitivele lor se misca mai lent si raspund mai greu la comenzi, lucru de care Apple era probabil constient, din moment ce pe iOS 7 existau o serie de caracteristici care nu erau compatibile cu iPhone 4, inclusiv Siri, Airdrop, AirPlay Mirroring, dar si cateva efecte speciale din interfata cu utilizatorul.

Acum, odata cu lansarea iOS 7.1, Apple a imbunatatit mult performanta sistemului de operare iOS 7 pe modelele iPhone 4, desi nu se poate compara cu ceea ce stiau utilizatorii de pe vremea lui iOS 6.1.3.

iOS 7.1 aduce imbunatatiri semnificative anumitor aplicatii native iOS, unele mai vizibile decat altele, inclusiv viteza cu care aplicatiile se deschid din ecranul home.

ios71improvement

In anumite cazuri, iOS 7.1 se aseamana ca performanta cu iOS 6.1.3, ceea ce este impresionant, avand in vedere diferenta dintre cele doua sisteme de operare, dar si dintre hardware-ul celor doua dispozitive. Micile imbunatatiri de viteza sunt prezente de-a lungul intregului sistem de operare, iar acest lucru face ca iPhone 4 sa fie mai receptiv ca inainte, chiar daca nu la fel de receptiv ca atunci cand rula pe iOS 6.1.3.

Actualizarea la iOS 7.1 este disponibila pentru terminalele iPhone 4 sau mai noi, iPad 2 sau mai noi si iPod Touch 5th generation si poate fi instalata Over the Air sau prin intermediul aplicatiei desktop iTunes.

Sursa