Apple a lansat iOS 7

iOS-7-LogoApple a lansat iOS 7, punandu-l la dispozitia utilizatorilor de iPad, iPhone si iPod touch pentru download. Informam pe aceasta cale toti clientii de hosting ca pot face update la iOS 7 fie prin conectarea dispozitivelor la iTunes si dand click pe butonul “Check for Updates”, fie direct din iOS, din Settings -> General -> Software Update. Totusi, poate dura cateva minute pana ce update-ul sa se propage la toti utilizatorii.

Review-ul facut de site-ul macrumors.com ofera detalii interesante pentru utilizatorii care doresc sa stie ce este nou in iOS 7, iar Apple are de asemenea o pagina de marketing in care prezinta noul sistemu de operare.

iOS 7 vine cu peste 200 de caracteristici noi, cel mai important de mentionat fiind redesign-ul complet al interfetei cu utilizatorul. Alte caracteristici noi includ Control Center-ul, un panou care poate fi deschis printr-o miscare de slide din partea de jos a oricarui ecran, si care contine cateva setari esentiale, cum ar fi pornirea/oprirea functiei Bluetooth si AirPort, o serie de noi functii ale camerei, un nou ecran de multitasking, Airdrop, iTunes Radio si altele.

Cerintele minime pentru iOS 7 sunt iPhone 4, iPad 2, iPad mini si a cincea generatie de iPod touch. De asemenea,  Apple a lansat iOS 7.0.1 doar pentru iPhone 5S si 5C, care rezolva cateva bug-uri, înainte de lansarea oficiala de vineri a celor doua noi modele de iPhone. Această versiune este build number 11A466.

Intre timp, multi utilizatori au raportat probleme cu mecanismul de update din iOS, sugerand ca serverele Apple ar putea fi coplesite de traficul intens.

Sursa